Nej räven, nej!

2010-09-30
Hej! Och snart hejdå.
Har jobbat idag. Sen träning, mat och tv-tittande. Nu sängen.
Jobb imorgon, då hela dan. Jippie! Hoppas att det håller i sig vad det gäller jobbet. Jag håller faktiskt tummarna på det, då kanske jag inte behöver ljuga för min jobbcoach. Igen...
Sen så håller jag tummarna på att väggubbarna har gått hem nu, igår kom de och höll på här utanför med sina monstermaskiner såååå länge. Tryckte in öronpropparna tills de nästan möttes i mitten.
Nu ska jag borsta tänderna, läsa lite och slockna så sött med munnen lika öppen som en fågelholk.

(Ni som såg Mitt i Naturen ikväll, ni fattar rubriken!)

Jag är så trött att det svider i ögonen.

2010-09-28
Haaaaallå!

Hur har ni det där ute?
Idag har jag faktiskt jobbat, skulle bara ha varit kvar till ett men det blev ändrat. Rätt skönt det måste jag ju faktiskt säga! Sen blir det jobb torsdag och fredag, plus några timmar på lördag. Sen på lördag följer jag med ner till Huskvarna. Nu har jag precis legat i soffan och glott på tv, lilla katten kröp ihop vid mitt bröst och spann på av bara fan. Nu ska jag koka lite kaffe och ta ett äpple.


Man kommer verkligen aldrig undan!

2010-09-27
Jävlar, jag tycker inte riktigt om det här. Jag har svårt att öppna mig för människor, tycker inte alls om att släppa in främmande människor i mitt liv. Det är inte alla som får lära känna mig, den riktiga Nina. När man blir påtvingad en jobbcoach av arbetsförmedlingen så kastas man in i sån här skit. Hon ringde mig precis. Efter arbetstid. Och hon mailar mig på helgerna. Jag tycker inte om det här!

Helgens detalj.

2010-09-27


I like it!

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Av någon konstig anledninga så glömmer jag alltid bort det. Speciellt om man inte ska göra nåt särskilt, som nu till exempel. Men jag ska göra lite saker senare, därför kom jag på det.
Kollade på nya avsnittet av Cougar town för en liten stund sen, det var rätt bra. Hoppas andra säsongen blir lika lätt-tittad som den första^^
Nu blir det tandborstning och så ska jag stänga av datorn (!). Och eftersom vi inte har några kanaler på tv så får jag roa mig med lite andra saker.

JAAAAAA!

2010-09-27
Jag sa ju att det var en speciell dag idag!



Titta vad som precis damp ner i brevlådan, som jag har väääääntat

27.09.10

2010-09-27
Idag är det en speciell dag.
Min mamma fyller år.
GRATTIS MAMMA!!




Du och jag i vintras.

Igår

2010-09-26


Vad säger ni om det då?!


från mig, till mig.

2010-09-25
Efter att ha jobbat några timmar i torsdags tyckte jag att jag var värd nåt litet extra. Så det blev till att spendera lite pengar, men gud vad skönt det var!




Man kan egentligen inte kalla detta för ett spontanköp, nej inte alls. Har suktat efter skorna i flera veckor, önskade mig dem i födelsedagspresent men jag hade inte lyckan med mig... Fanns inga storlekar så mamma fick fortsätta sin jakt på den perfekta presenten. Jag gick in häromdagen och provade ett par andra skor, frågade runt lite om vad som skulle komma in och då nämde hon MINA skor. När jag gick ut ur butiken hade hon skrivit ner mina uppgifter och lagt mitt söta ansikte på minnet. Hon skulle ringa när de kom in. Det gjorde hon också.

Nej, nu ser jag ut som katten på bilden här nedan. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Dags att låta dem falla igen för några timmar, skönt, äntligen.

Kära hjärtanes

2010-09-25
det skulle vara riktigt gott med en kopp kaffe nu. riktigt gott. så där verkligen supermums. men det blir inget med det.

Trevlig helg!

2010-09-25
Somnade sent igår, vaknade av ett ryck och var extremt kissnödig. Vinglade upp, gjorde det jag skulle och sen hoppade mamma på mig. Ett trevligt påhopp dock, sen gick jag in till Fredrika igen. Det var längesen man hade så trevligt sällskap hem, eller sällskap i form av en riktig vän än bara smskontaktade personer. Vi "lurade" en snubbe att Fredrika sko var helt dum i huvudet: SKO-JÄVEL! Det gör så ont... Han fick inte gå med oss mer, fyfan vad smarta vi tyckte att vi var, plus att vi hade väldigt privata saker att prata om just då, det var ju verkligen ett perfekt tillfälle för att vara lite djup och så där...
Gårdagen var i alla fall väldigt trevlig, rätt mycket folk ute, roliga samtal och konstiga peeps!


Känns som igår, men det var det inte!


Hjääälp mig!

2010-09-24
Jag har absolut ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll!!!
Freddy kommer till stan, vi ska ut, och jag vill ha någonting på mig. Vat bara inte vad. Ingenting känns riktigt bra...
Just nu sitter Fredrika antingen och har det myspys med Mallan i Linkan eller så sitter hon på bussen mot lazy town (Nypan). Men om några timmar ska vi träffas i alla fall, Nice! Varför detta ständiga problem med kläder?

Tjohopp.

2010-09-24
Trevlig fredag alla läsare.
Jag sitter i min obäddade säng, lyssnar på katten som jamar aggressivt åt en fluga och känner efter så att jag har allting med mig. Ska strax kila över till gymmet.
Min morgon har bestått av frukost, djurpoliserna på animal planet och lite musik från spotify. Nu känner jag mig redo, fast ändå inte. Tycker inte att det är lika lätt att gå till gymmet längre, inte när man bara ska träna själv. Man ger inte lika mycket då. Men men, nu går jag!


Höstförberedelser

2010-09-23









Om man följer alla naturens ledtrådar så vet man att mörkret snart kommer. Vindarna och regnet. Snart kommer det att bli mysigt igen. Jag älskar hösten, ruggigt och underbart. Kontrasterna mellan växternas alla färger och luftens kalla. Ljuset, det krispiga, och luftens bitiga tag i kinderna. Snart så.


varvar ner

2010-09-22
Ni tittar väl på Idol?
Det gör jag! Jag stickar också. Idag har inte varit någon bra bloggar dag. Har inte känt för det, och sen har ju varit så bra program på tv precis då jag bara väntat på att tvättmaskinerna skulle bli klara.



Ni ser ju hur långt jag har kommit!

onsdag.

2010-09-22
Godmorgon!
Nu ska jag ner till tvättstugan.

Aweesoooome

2010-09-21
Jag vet! Jag lyssnar på den bästa musiken. Men, jag säger nu det här en gång för alla. Ni behöver inte tacka mig bara för att jag upplyser er med bra musik.
Lyssna och njut istället.



Just nu sitter jag i soffan och kikar runt på vad som har hänt i världen, ibland tittar jag upp från datorn och kisar lite på Idol. Men  det är inte så bra idag.

vad tråkigt.

2010-09-21
I söndags, var jag ute på en promenad med mamma.
Då såg det ut så här.




Helt okej väder, igår var du ju i och för sig mycket finare. Men nu, det är skittråkigt! Himmlen är alldeles grå och det regnar...

Det började ju regna även i söndags kom jag på. Tokigt då, aja det är tråkigt i alla fall.

Skönt.

2010-09-20
Ska snart krypa till kojs, sitter nyduschad i soffan efter ett spinningpass, det blev lite träning trots allt. Det var skönt! När jag stod hemma och stretchade tyckte jag att det nyaste nummret av Elle såg väldigt tilltalande ut. Bläddrade runt lite medan jag kände dragningarna i lår och vader, och jag fastnade så klart för horoskopen. Det är fan helt otroligt, det är flera gånger som jag känner igen mig i det som står. Jag har skrivit om det här förut, men det är så! Upplevde samma sak idag. Hade inte läst mitt horoskop tidigare, men idag så.

Ditt liv förändras mycket under oktober. Det verkar som du får lära känna många nya människor. Det kan röra sig om att du byter arbetsuppgifter eller rentutav buter jobb helt och hållet. Privat ser ditt liv ovanligt lugnt ut. Ett par smärre konflikter med en närstående familjemedlem i början av perioden får dig att tänka om i vissa frågor (...)

Jag vet inte om det stämmer att det kommer bli så här i oktober, men det är så nu. Så, för tillfället kan jag helt klart känna igen mig. Weird egentligen.

Dagen efter.

2010-09-20
Sitter i soffan med otroligt skitigt hår. Vet inte när jag duschade sist, vill inte veta det heller.
Jag sa ju igår att jag skulle träna idag, jag måste det också, men jag känner inte för det. Känner mig i allmänhet bara matt. Men det där med träningen tror jag beror på att jag nu måste betala för varje gång jag går dit. Det drar liksom ner på det hela. Åt frukost för några timmar sen, avokadomacka och ett glas vatten, snart kommer föräldrarna hem på lunch.
Förövrigt tycker jag att MTV har tappat sin charm. Det är en kanal som nu nästan är förstörd. Varför all den här skiten i nederkant på bilden, det där som aldrig försvinner? Om jag vill veta om någon är kär i mig skulle jag ju inte skicka en fråga till Is it love? på MTV, det kan man väl ta reda på själv. Det är störande, man ser ju inte hela bilden, inte hela videos. Nej, det var minsann bättre förr.


Bara för att den är så söt.



Det är ju synd om dem.

2010-09-19
"Vi har utsatts för censur. Vi har nekats till att annonsera i vissa tidningar..."

Det är inte alltid lätt att vara sverigedemokrat.
Men, jag kan säga en sak.
Jag skulle också få min reklamfilm censurerad om jag var hjärndöd. Om jag hade ett budskap som är helt befängt. Om jag i min film skulle skämma ut mig totalt eller om jag fick människor ute i landet att må illa för min skulle - för att jag är så dum.
Jag skulle inte heller få annonsera i tidningar om mitt syfte kränker mina medmänniskor. Eller om jag på något sätt hotar den underbara sak som vi har i vårt land, nämligen demokratin.
Det är som sagt inte lätt att ha en skalle som är helt tom. Det är inte lätt att ständigt bara höra ett entonigt eko i stället för sina egna tankar.

Jag tycker synd om Mr. Jimmie Åkesson och alla hans små människor.
Jag tycker synd om dem. De männsikor som på sin partiresa sitter i hytten på en kryssningsbåt och sjunger lyckliga sånger om mordet på Olof Palme och på så sätt triggar upp sig själva. Inte för att jag är socialdemokrat, men så gör man ju inte. Pinsamt att det läckte ut och att allting filmades.

Det är tur att jag har mina egna tankar och åsikter kvar. Jag tycker att det är skönt att jag inte har sjunkit så lågt att jag tycker att SD:s värderingar och åsikte låter helt okej, att de tilltalar mig.
Jag har bara en fråga till Jimmie. (Jag vet att han läser min blogg...)
MEN VEM I HELVETE KÖPER DU DIN PIZZA AV?! VA!

Min fredag i bilder.

2010-09-19



Middag med mamma.


Soffhäng hos Amanda.



Rätt kort utgång med syrlig drink och krångligt bankkort.


Måste träna imorgon!

Söndag

2010-09-19

I förmiddags.


För 25 minuter sedan.

Hoppas att det här slutar lyckligt och att siffran 4,6% bara kommer att minska under kvällens gång....


Måste ju också visa vad jag gjorde i fredags, kommer om en stund. När jag har en ny paus i min vaka.

Den här puman ska ut ikväll.

2010-09-17

Och hon ska ta kameran med sig

Halihallå, nu regnar det!

2010-09-17
Plotröja är så inne igen! Tro mig, det kommer att slå stort, igen.
Nej det vet jag inte riktigt, men det är väldigt skönt.
Sotis tyckte att jag var väldigt fin när jag gick omkring i min polotröja. Han kom i alla fall väldigt nära.







Nu är det Det Okända!!

Människorna som blir rädda för mig på gymmet har aldrig sett en riktig viking förut

2010-09-14
Oh vad gald jag blev när jag 17.02 såg ett väldigt fint sms. Min order hade kommit till Hemköp. Så, nu sitter jag här med kameran i handen. Den är så fiin! Har tränat också, imorgon blir det spinning. Jag kommer nog dö lite, plus att jag kommer få skavsår av sadeln. Haha skönt!




(Vrid på skärmen...)

Nu fick jag ont i huvudet. Men jag tycker att mina födelsedagsblommor gör sig rätt så bra på bild.

Snabb update!

2010-09-14
Hejhej på er aaaallihopen!
Nu är jag hemma på lunch, ska tillbaka till SN om en stund men först lite egnetid. Jag ska till exempel borsta tänderna, för jag har haft någonting väldigt litet mellan framtänderna hela förmiddagen.
Sen så ska jag repetera allting som vi har gjort idag i huvudet för mig själv.


Måste komma ihåg att dricka mera vatten! Därför följer flaskan med i väskan

TH + TS = ❤

2010-09-13
The Strokes gjorde igår deras första spelning i New York på fyra år. Just nu håller de på och jobbar med nya skivan som kommer släppas i mars, men de gjorde en paus från det för att kunna spela på Tommy Hilfigers 25 "årsdag". Tyvärr bjöd de inte på några smakprov men på en del gamla godingar, har jag hört... Kul att man var invited.



Fiiiiiilm!

2010-09-13
Igår kollade jag på söndagsfilmen på 4:an, Eastern Promises.


Jag tyckte att den var väldigt bra. Den kunde dock ha varit lite längre och slutat en aning bättre.

Nu så har jag en annan film på datorn av samma regisör och samma huvudperson.
David Cronenbergs A History of Violence. Undrar om den är lika bra, kanske blir att somna till den ikväll.


MEN, en sak som är säker är att Viggo är mycket snyggare och hetare i Eastern Promises. Han är ju liksom ryss, och väldigt hemlig... Sen har han inte det där platta fjunhåret.

Medan tvättmskinen rullar på i källaren måste man ju underhålla sig med något...

2010-09-13
Jag lyssnar på musik!
Trodde att orginalet var fint, det var innan jag hörde denna version för ett tag sen. Såg sen samma dokumentär om Leonard Cohen när vi var i Stockholm och hörde då låten igen med Antony. Jag vet inte riktigt om det finns något bra ord som man kan använda när man ska beskriva hur den låter. Tror inte att det går. Det här är känslomässigt godis för mig, man blir så berörd.
(lyssna här!)

Antony. Jag får gåshud på mina armar och tårar i mina ögon.
I am a bird girl now...

Dagen igår, den var toppen!

2010-09-13
Ibland är det kul att fylla år. Tack alla som ringde, sjöng och spenderade lite tid med mig.
Bilder kommer, inte riktigt än, men snart.
Just nu sitter jag och väntar på två saker.
Två saker som för bövelen måste komma snart, annars kommer jag att bli tokig!



OCH




GREAAASE!

2010-09-11
Såg intervjun med Oliva Newton-John på svt alldeles nyss. Och kom då så klart att tänka på Grease. Åh, vad den filmen är mysig, fin och underbar. Det är verkligen jättelängesen jag såg den, men jag fick en varm känsla i magen så fort klippen började rulla. Ojoj...oj!
AMANADA, vi bestämmer en dag. Sen tittar vii!


Sotis sitter med stora ögon på fönsterbrädan, innan han börjar trampa runt på köksbordet.

2010-09-11
Middagsplaner smids.
Måste hitta bra recept på Coleslaw och vaniljsås.
Stor dag imorgon

ugh

2010-09-10
Att rensa garderoben ger mig ångest. Det här är inte bra för mig. Har så svårt att bestämma.
Sen frågar mamma: Kan du verkligen ha alla jeans?
Klart att jag kan! Vad är det för fråga egentligen?!
Nej, jag kan inte ha alla jeans. Hatar mig själv för det.

Ni ser! Det är så här det går, när man tar itu med saker. Det är därför jag inte tycker om att rensa garderoben.
Nu ska jag återgå till dödskammrarna och låta cp-ryckningarna i mitt högra öga löpa fritt.

Why do i keep doing this...

2010-09-10

Varför ska det vara så svårt att hålla sig till en bok? En av böckerna har jag till och med redan läst, den var jättebra men det spelar ingen roll. Shantarman började jag med för snart ett år sen, den är över 900 sidor lång, den är bra, färgstark och gripande på vissa ställen. Även lite obehaglig. Men jag kan inte läsa den i ett sträck, fattar egentligen inte varför, utan jag blandar hela tiden in massa andra böcker. Den andra boken i raden började jag läsa för någon dag sedan, har snart läst halva. Efter att jag såg filmen för första gången (det var den gången då jag laddade ner den, dock var det inget ljud, men jag kollade i alla fall) så ville jag läsa boken. Det gör jag nu.
Sen den sista och minsta boken, pocketboken, vet jag inte hur många gånger jag har läst. Men har väl läst hela en gång, men det är faktiskt ofta som jag bara bläddrar upp en sida och läser något av mina favorit stycken.



Nej, det blev inte så.

2010-09-09
Oekj, varken den stickade tröjan eller t-tröjan fanns på Whyreds hemsida. Så det blir inga bilder på min inköp. Får väl ta egna, det kanske händer ikväll. Men förmodligen inte.

Kom ihåg folket, det är tanken som räknas.

2010-09-09
Har precis pratat med farmor i telefonen, hon bara skrattade och sa att hon hade varit klumpig. Jag bryr mig inte, kortet skickade hon en vecka för tidigt och sen beordrade hon mig att jag skulle spendera pengarna i kuvertet så fort som möjligt. Hennes tanke är alltid god. När jag sa att jag sparade till en kamera började hon skratta igen. Hon sa också att jag var söt. Jag tycker om min farmor, ska åka upp nån gång under hösten!
Nu pratar jag lite med Madde på fb chatten, hennes tankar var också godartade. Sweet. Samtidigt som jag slänger ett öga på Idol, småflinar och ibland gapskrattar jag faktiskt.

Nu ska jag leta upp bilder på kläderna som jag köpte i Sthlm.
Imorgon blir det ett besök på SN. Och så ska jag träna, nu igen...



Snart såå.

2010-09-09
Det är det här man gör innan man bäddar. MAn ligger i pappas säng, tittar på Cougar Town och småflinar.


Min, nya, låt.

2010-09-08


Det här är min nya låt. Tycker att den stämmer rätt bra in. Det kanske den gör också, kanske inte.
Sitter i köket i alla fall, äter en macka och försöker att trycka bort hungerna lite. Måste vänta på maten. Men det känns rätt bra i alla fall, efter skitsnack och kaffe brukar man göra det. Nu ska jag fixa en macka till.

Eftersvettas som en gris.

2010-09-08
Fick ett kort idag, det är väldigt fint måste jag säga. Det kom bara lite tidigt



På söndag ska jag öppna det igen, och läsa det för första gången. Puss på dig farmor!

sex - noll.

2010-09-08
Såg ni fotbollen igår?
Det gjorde jag!

Pappa och jag cyklade först till OT och åt, det var helt okej men kanske inte den bästa maten. Fasiken vad magen svällde upp efter ett tag. Det var skönt... Sen styrde vi kosan mot öster, nej, första var pappa tvungen att cykla hem för att han hade glömt sin landslagströja. Han hittade den dock inte. Jag stod snällt kvar och väntade. I kylan, för helvete vad kallt det börjar bli.

På O'learys var det mycket folk, och några minuter innan match kom ännu fler. Jag och pappa satte oss i baren med ryggarna mot varandra. Pappa valde att titta på den stora tv:n medan jag valde den mindre ovanför baren, den var ju mycket närmare. Det ställdes ut korgar med ny-poppade popcorn och strax efter det kom min Amanda. Det var skönt, då hade jag någon att prata med, pappa sitter alltid och mummlar, skriker och gestikulerar för sig själv.

Tappa inte andan nu, det här kan vara lite chockande. Om du inte redan sitter ned, sätt dig ned.
Jag ska gå och träna.
Sen ska jag koka ägg åt mamma min.

Idag säger vi grattis till Sandra!

2010-09-07





Gamla, men väldigt tjusiga bilder!

Jag vill inte...

2010-09-06
måste sätta mig på cykeln snart. måste glida ner på stan. måste till tandläkaren.

Det här gjorde vi i stockholm, bland annat.

2010-09-05
(VI = MOSTER, MAMMA & JAG)


Vi bodde i kusin Johans lägenhet...


Vi åt god mat och hade trevligt...


Vi skyddade oss mot regnet i en möbelaffär med fula möbler på Sveavägen...


Vi vilade på en bänk i solen...


Vi åt chips, drack cider och kollade på tv i pjamasbyxorna...


Vi pratade i telefon utanför Fotografiska...


Vi gick på fotoutställning!




långpromenaden är avklarad.

2010-09-05

Måste bara säga en sak till min moster.

2010-09-04
Glöm inte kameran idag!

Tjoooho!

2010-09-04
Sitter hemma, framför tv:n igen! Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Till min glädje hann jag se Erik på nyhetsmorgon. Och det är helt jävla otroligt! HAN ÄR SÅ SÖÖT! En bra morgon med andra ord. Ojojoj, håret. Det är nåt med håret. Det är nåt med den människan alltså.


pic!

Men, en sak måste det bli ändring på. Antingen måste moppemuschen snabbt (!) växa till sig, eller så måste den ryka.

Nypan igen

2010-09-03

Sitter i soffan med min nya tröja. Är trött och känner hur en förkylning långsamt försöker att ta över min kropp... Vi har haft det skitbra, det har varit trevligt med väldigt fina middagar, synd bara att vädret inte har varit lika fint. Det har varit kallt som faan! Därför inhandlades igår en nya halsduk och ull-tröjan på bilden. Aja, nu ska jag nog somna framför tv:n.

Örnen har landat!

2010-09-01
Hellooo! Jag är framme. Har varit det ett tag. Här är det toppen, hoppas att ni har det bra där hemma, suckers...

Bildbevis

2010-09-01

Skyller den dåliga kvaliteten på att den är tagen med mobilkamera. Taskiga färger och upplösningen är dålig. Men i alla fall! Det där var mysigt.

Nej, nu har jag litet annat att pyssla med. Måste packa lite, duscha lite, sminka mig lite, fixa lite sallad, blablaaa... Mycket som ska ordnas när man ska till hufvudstaden, man vill ju inte se ut som en slusk.
Skinnjackan åker i alla fall med, kommer inviga den idag, eller den invigs för denna höst.


På den här bilden (2008) såg min jacka dagsljus för första gången. Hade köpt den dagen innan och smyganvände den lite på kvällen när vi var på Cirkus och såg revy på mammas födelsedag. Nu vet ni det också.

PUSS!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus