PS

2010-11-30
Photoshop CS3, du är min sanna vän!
Puss

Tisdagen 30 november, det finns ingen annan dag som denna. Fan! Imorgon börjar julkalendern och jag har fortfarande inte köpt någon...

2010-11-30
Åt precis lite frukost, det var väldigt gott. Sotis ligger bredvid mig och sussar just nu. Jag har i stort sett bara drömt om Harry Potter i natt, känns så, kommer bara ihåg delar och Harry ingick i alla dem.
Imorgon är det första december, då börjar nedräkningen till julafton. Vad ska ni göra i jul?
Önskelistan hänger redan på kylskåpet, helt klar är den och den väntar väl bara på att tomten ska komma och ta den med sig. Det skulle i alla fall jag göra om jag var den där listan som hängde där.

Vad gör du nu?

2010-11-28
Jag kollar på Beck. Och ibland så slänger jag ett öga på snön som yr utanför fönstret, mysigt.


Klaaaaaaaaar!

2010-11-28
Nu är mitt rum färdig pyntat. Jag blev så nöjd, kanoners!





Ha en trevlig advent nu

Vart ska vi åka?

2010-11-27
Paris?


Rom?


London?



Fast, den stora fråga är väl egentligen "Ska vi åka?"

Det stod en tårta i kylen

2010-11-27

Men jag tog inget!


Öööhöh!

2010-11-27
Det är en grad varmare nu än vad det var när jag gick till jobbet för 2 timmar sen. Jag sitter fortfarande och gäspar och fryser lite. Minuterna går segt, i alla fall just nu, när ingen ringer. Jag kan inte lägga upp bilder på bloggen idag, vet inte riktigt vad som är kruxet men gissar på datorns anslutning till internet. Det går folk i byggnaden men jag ser aldrig någon, eller jo en kvinna. Hon är rätt trevlig, men lite dålig andedräkt hade hon allt. Stackarn. Ska nog springa upp och hämta en kopp med något varmt att dricka. En kopp thé kanske. Synd bara att det inte finns någon honung här, det gör en så stor skillnad, allting blir lite godare med honung.
Mitt hår är elektriskt.

Hjälp mig! Foooooort!!!

2010-11-26
Ostbågar eller jordnötsringar?!?!

yes, i know i'm going to hell in a purple basket

2010-11-26
Ibland tar det bara stopp! Hade fina tankar och jag visste vad jag skulle skriva, jag loggar in på bloggen och gör mig redo för att låta fingrarna dansa över tangenterna. Då tar det bara stopp, kommer inte ihåg min ursprungliga tanke eller vad jag skulle skriva. Inget.
Otur.
Men det är fredag idag i alla fall, två par skor står på den snötäckta balkongen och bara suger åt sig av impregneringssprayen. Jag har tvättstugan, idag igen, men har bara en maskin kvar. Sen är jag bedd att gå till blomsterlandet. Någon som vill följa med? Nej tänkte väl det.

Det här visste ni väl redan?

2010-11-25
Ni visste väl att man i Kina transporterar hundar i minimala burar, staplade på varandra på en lastbil utan tak? De transporteras till matmarknader, några tiotals mil, typ 40, för att sedan säljas, dödas och ätas.



Punkt

Tjolahopp.

2010-11-24
Hur har ni det där ute i snön?
Jag och Fredrika pratar om det nya ljudet på Facebooks chatt, inte bra!
Annars idag har jag haft sällskap av Sara, hon lyste upp min vardag lite. Sen blev det en kaffe på stan med Amanda och Helene också. Nu är jag lite trött, när jag duschade förut så kände jag hur trött min kropp blev efter kvällens spiningpass. Ska bli skönt att få sova lite sen. Som vanligt. Finns det nån som inte tycker om att sova?!

Det är lite synd att några av de absolut bästa programmen på Animal Planet börjar efter klockan 22. Det är ju då alla olika Animal Cops-versioner börjar och det är helt seriöst de mest sevärda programmen. Där ser man hur illa människan verkligen beter sig mot de djur som kallas deras bästa vänner. Jag blir besviken!




Skärrrrrrrpning!


OMG! Ni skulle se mig just nuuu!

2010-11-23


Fram tills att jag kommer på något bra att skriva, får in den rätta känslan och hittar tillbaka till mitt glow igen så får ni nöja er med lite sämre uppdatering, texter utan innehåll och bilder med lite lägre kvalitet. Okej?

Goodmorgon!

2010-11-22
Värmer upp inför julen, man måste ju få öva lite.

Natti, imorgon ska jag på kalas!

2010-11-19
Lilla skrutten Carl fyller hela 1 år idag, det ska firas imorgon.
Det är han på den lilla knastriga bilden, om nu en bild kan vara knastrig. Tycker faktiskt att en bild kan vara det. Kan kanske bero på att jag inte hittar det ord som jag egentligen var ute efter, så jag kör på knastrig.
Nu ska jag sova, bara sova, inte drömma om zombies.
Oh shooooot, varför skrev jag det?!

Hej - igen

2010-11-19
Jag måste bara säga tack till alla dem som finns för mig. Alla ni som ställer upp. I vått och torrt. Det är väldigt skönt att veta, och ibland även behövligt. Den senaste veckan har inte varit så himla lätt, det har varit sorgligt och krävande och psykiskt påfrestande. Det kom lite som en chock, men samtidigt var det väl rätt väntat, allting hände så fort. Kände att jag var lite tvungen att skriva det här, även fast jag inte berättar vad som har hänt i klartext, vill inte, orkar inte. Några vet, andra inte, ni får ta reda på det från någon annan.


Till morfar min - Nu är hela du en glittervind.



ps. jag mår bra.

Det slutar inte alltid som man har tänkt sig.

2010-11-14
Jag vill bara få gå och sova. Har fruktansvärt ont i huvudet och annonser kvar. Fan.

Först: ett par örhängen. Sedan: jag drar.

2010-11-13



"Det var jag och jag gjorde det bara för dig!"

En av de bästa!

2010-11-13
Igår innan jag somnade läste jag igenom alla mina tweets på Twitter, fan vad bright jag är! Ni som inte har twitter eller bara inte följer mig, ni missar något.
Jag hittade några stycken som jag tycker extra mycket om och som jag faktiskt är lite stolt över, det här är en av dem: jag och Amanda ingick nyss en vänskaplig förlovning. Just den där är väl inte så märkvärdig, men jag kommer ihåg när jag skrev det och varför. Eller jag kommer inte ihåg detaljer från den kvällen, men har för mig att det hade med en kapsyl att göra.


Det är fan helt otroligt.

2010-11-12
Ikväll har jag och pappa haft "mamma-fritt". Vi åt tacos och tog en promenad, sen blev det lite sånt där prat som en far och dotter behöver prata om ibland. Sen gick jag i alla fall vidare till Amanda, allting kändes bra tills jag började närma mig hennes place. Jag tänker inte på det men en viss känsla smyger sig på mig, liksom som bakifrån för att sedan kasta sig över mig. Det gör ont. I hälarna. Jag håller på att få skoskav, IGEN. Det är tamefan helt otroligt, jag gick i ett par skor som jag har använt flitigt, jag har som vanligt tejpade hälar (bara i fall att) men det hjälper inte. När jag var ute på en promenad härom dan kände jag att det började göra ont då också, jag struntade i det och fortsatte traska. Sen när jag kom hem hade jag blodat ner hela jävla hälen och strumpan. Då ångrade jag mig lite, kunde ju ha satt mig på trottoaren och bara väntat på att min riddare i skinande rustning skulle komma och låta mig rida hem på hans vita springare. Man kanske ska köpa sig en permobil? Eller rullstol, jag är grym på att köra rullstol. Jag var i alla fall det i somras, då jag hittade en i en källare och racade mot mig själv. Det var en rolig dag på jobbet!
Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon.

Jag känner ingen Konrad, ingen Kurt heller för den delen...

2010-11-12
Medan jag satt i soffan och åt ett äpple så kollade jag på lite böcker. Jag älskar att läsa biografier, att lära sig mer om riktiga människor, ingen fiktion. Det är i och för sig också väldigt roligt att låta sig dras med in i andra världar, men det är något speciellt med biografier.
Tänkte köpa några på Bokia igår, men de som jag hade tänkt på fanns inte kvar och sen är det så dyrt där. Vet inte om jag kommer köpa några från nätet heller, men jag har kollat i alla fall, och det finns väldigt många intressanta kandidater så vi får väl se.

Idag säger vi grattis på namnsdagen till Konrad & Kurt, det är fredag.

2010-11-12
God morgon. Igår innan jag somnade kollade jag på Animal Planet, som vanligt, och det är alltid så himla bra. Nu kollar jag på kläder. Acne. Men just precis innan jag skrev det här (alltså sekunden innnan jag kollade ner på tangenterna) så kollade jag på en banan. Den ligger framför mig. Dags för frukost!


PI


LIBERTE


AROMA SUEDE


PENDENT/CHAIN AW10

Jag är trött.

2010-11-11
Jag är trött på att bli behandlad som skit.
Jag är trött på att inte bli tagen på allvar.
Jag är trött på personer som bara ser förbi mig.
Jag är trött på människor som tror sig vara bättre än mig.
Jag är trött på såna som aldrig kan visa uppskattning.
Jag är trött på att man oftast får så jävla lite tillbaka.
Jag är trött på allt som bara visar sig vara prat.
Jag är trött på människor som får mig att känna mig som ett litet barn.
Jag är trött på spydigheter.
Jag är trött att sova dåligt.
Jag är trött på att alltid få skoskav.
Jag är trött på att få dåligt samvete.
Jag är trött på att vara så långsint.
Jag är trött på mitt hår.
Jag är trött på människor som stavar helt fel.
Jag är trött på dåliga tv-program.
Jag är trött på att det ibland känns som att jag syndar bara genom att äta en knäckemacka.
Jag är trött på att vara så jävla blödig vid vissa tillfällen.
Jag är trött.

En fråga bara...

2010-11-11
Varför låter svensk mat så mycket godare och lite mer lyxigt när man läser på engelska?

Har du gjort det?

2010-11-11
Ska snart möta upp mamma på stan men nu har jag precis anmält mig till Donationsrådet. Jag har nu tagit ställning i en viktig fråga. Allt får de ta, förutom min hud. Vet inte varför egentligen, men på något sätt vill jag ha den kvar. Men jag kan ju säga en sak. Grattis till den som kommer att få min hjärna vid en transplantation, fasiken vilken lycklig liten jävel! Eftersom det är en så genomförbar sak att göra menar jag.

Nejmen just det!

2010-11-11
Hur har jag kunnat glömma det här?
Fick ju veta en sak igår som jag måste posta här.
Jag och min kusin, Turi, som jag nu hälsar GRATTIS till.
Grattis till lilltösen, hoppas att ni båda två mår toppen!
Visst är vi otroligt snygga på bilden?

Kaffetime

2010-11-11
Sitter och dricker kaffe ur en av mina favvo-muggar!
Solen skiner och himlen är pretty, ska koka ägg sen. Måste också komma ut en stund.
När det ser så där friskt och härligt ut så kan man inte bara sitta inne.
Igår var det träning som vanligt, och helvete vad det inte var roligt att göra plankan i några minuter. Kroppen kändes helt död efter spinningen och då väntar ett pass med styrketräningen, innehållande plankan och andra hemskheter, men det är värt att plågas lite några dagar i veckan.
Vi hörs sen.

SVΛRT

2010-11-09
Alla bilder ska vara länkade, om inte kommer dom här. / jak&jilhanneli /

Foppa i sitt esse - UNDERBAR!

2010-11-09

God morgon

2010-11-09
Idag snöar det, det gjorde det inte igår när jag var ute på min promenad igår. Då mötte jag i alla fall en liten tant som gick lite framåtböjd, hon gick i kapp mig och frågade om jag var någon men det var jag inte. Hon pratade i alla fall om att det skulle snö idag, jag sa då "Jaså" och sen fortsatte hon sin berättelse. Hon klagade bara, pratade bara om det negativa med snö. Det bli halt, kallt och blött. Till en början höll jag med men efter en stund gick det bara inte, jag tycker inte illa om snö så jag sa lite vänligt "Ja men det är ju lite mysigt med snö också" då tittade hon på mig, saktade in på stegen och skakade på huvudet. Vi var liksom inte ens på samma planet enligt henne. Sen skildes våra vägar och vi gick åt varsitt håll, då hör jag henne gå och muttra "Tänk när det blir halt här, då går man inte säker..."
Idag har jag inte träffat några tanter, sitter fortfarande vid köksbordet och smuttar på mitt gröna thé, och här är det inga tanter. Det var det inte heller nere i tvättstugan. När jag gick ner dit för en stund sen var jag bara tvungen att gå ut en stund. Ställde mig utanför dörren och tittade på snön, det var blöt och vinden naffsade lite i mitt ena öra. Då tänkte jag på hur fort det kan gå i svängarna - igår sken solen och idag är himlen alldeles vit.

Oh yeah, tvättstugan

2010-11-08
Nu passar jag på att gå ut en stund mellan maskinerna. Luuuuuuuft!

Så det kanske är dags för en pickadoll i rövhålet i alla fall?

2010-11-07
Söndagsångest? Nej, livet av en arbetslös innehåller inget sådant. Har kollat på mina vänners bloggar och de kantas av söndagsångest, jag har väl mer allmän ångest. Nej så illa är det inte. Sitter just nu och bläddrar mellan Beck och det omtalade EMA:s, kan inte bestämma mig...
Om en stund ska jag nog gå och lägga mig, läsa lite och sen försvinna in i drömmarnas land. Just nu håller jag på med Slash's självbiografi, såg ni för resten när han var med hos Skavlan? Det var inge bra, han var med i några minuter och de pratade om ingenting vettigt. Där blev jag besviken.
God natt på er

Bered er på en kall kväll!

2010-11-07
Mysfika och lite bilåkning i Nyköping, det har min söndag bestått av. Sen satt jag och Madde en stund i bilen, pratade lite, sen öppnar hon sin mjuka famn och säger "Ligg här" samtidigt som hon klappade sig på bröstet. Så, jag gjorde det en stund och det var oerhört mysigt. Kommer sakna henne när hon åker imorgon, men vi ses ju till jul igen.

Vem saknar du?

2010-11-07

Sover, typ

2010-11-06
Ligger i soffan och kollar Toy story, det var väldigt längesen jag såg den. Tvåan alltså, ettan är ännu längre sen. Efter igår så har jag ont i hela kroppen! Jag hade redan träningsvärk sen i onsdags, på den plussar vi på lite känningar efter simningen och några timmars dansande. Ojojoj säger jag bara, det är synd om mina ljumskar idag, har även haft jävligt ont i huvudet vid vissa tillfällen med det beror på något annat.
Kvällen var väldigt trevlig igår. Siri kom och plockade upp mig och Amanda och under färden till V-härad blev det till att spetsa öronen och lyssna på allt spännande. Hos Curry sen blev det ett kärt återseende med kramar, fniss och käk. Utgången blev spikad och vinet åkte fram, likaså gjorde kamerorna. Sååå nu undrar jag om inte någon skulle vilja maila de bästa bilderna till mig så att jag också har några eftersom jag inte hade min egna kamera med mig. Pleeease?
Nu hänger mina sängkläder och vädras i fönstret, tycker att det är oerhört skönt med kalla lakan när man ska sova, då får man krypa ihop och göra sig liten. Annars, om man har tur vill säga, så kanske man har någon som ligger bredvid, det värmer ju också. Tyvärr har inte Sotis så långa ben eller stora tassar så att han kan omfamna mig, därför kör jag på det där med att krypa ihop.
Glöm nu inte bilderna!

NU: jag och den svarta katten.

2010-11-06
Jag tror att jag skulle kunna äta hur mycket som helst idag. Och nu när man inte har någon mamma hemma som drar en i tårna så tror jag inte att det kommer att bli så mycket gjort idag. Men jäklar vad mysigt vi hade det igår!

Till en vän.

2010-11-05


Så där ja!

2010-11-05
Ser ni att jag har ändrat bloggen lite? Det har jag i alla fall, började pula med det här igår men det gick inte så bra så jag fortsatte nu istället när jag hade lite mera tid. Och äntligen blev det som jag ville, jag har fan ändrat varenda kod i mallarna (känns som det) och det lönade sig. Inte för att det är någonting drastiskt men det är lite bredare här och lite där.
När jag stod och väntade på mamma förut så kände jag hur kallt det var ute, började frysa om tårna och vinden lekte med mitt hår, så för att inte frysa ikväll om det nu blir någon utgång så ska jag ta min kappa. Måste bara sy igen hålet i fickan, ska nog göra det nu. Innan jag glömmer bort det vill säga.




Nykomling

2010-11-04


Nu luktar det så gott i mitt rum, tackar mamma.

Jag har faktiskt längtat hela vecka, bestämde att jag skulle göra det i tisdags. Imorgon är det fredag och då ska jag traska iväg till gymmet för att simma. Har gått förbi den där basängen några gånger utan att få hoppa ner i den. Sen blir det lite bubbelbad och bastu, sen är man fit for fight. Efter det blir det lunch med mamma och sen behöver jag några timmar för mig själv för att bestämma vad jag ska ha på mig på kvällen. Kvällen som kommer att spenderas i Vagnhärad, det kommer att bli så mysigt. 
Ska köpa godis imorgon också. Det får man unna sig ibland.

Sov så sött!

4 november

2010-11-04
Måste bara säga en sak.
Ni alla har ju upplevt när man drömmer en riktigt bra dröm. Man är glad och har en härlig känsla i magen. Man kommer på sig själv att tänka " jag vill inte vakna" men så gör man det i alla fall. Då är det så underbart när man har känslan från drömen kvar i magen.
Jag drömde en riktigt bra dröm i morse, kommer så klart inte riktigt ihåg vad den handlade om men många av mina vänner var med. Därför sitter jag fortfarande och ler lite smått och tänker att det där var en bra härlig dröm.

Jag fryser om fötterna

2010-11-03
HAR JUST NU SVARAT PÅ EN ENKÄT FRÅN ARVIKAFESTIVALEN. DET VAR LITE KLURIGT ATT KOMMA IHÅG ALLTING MEN JAG ÄR GLAD ATT KUNNA HJÄLPA TILL. KOLLADE NI PÅ PSL IGÅR? OM INTE, KOLLA IN DET PÅ PLAY ELLER KOM BARA IHÅG DET NÄSTA VECKA DÅ DET SISTA AVSNITTET SÄNDS. DET VAR BRA. ETT PROGRAM FRÅN SVERIGES OLIKA FESTIVALER, JUST IGÅR VAR DET FRÅN SWEDEN ROCK, KANSKE INTE SUPERDUPER BRA, MEN BRA. JAG HADE HOPPATS PÅ ETT BESÖK I ARVIKA MEN ICKE, DET ÄR FRÅN SIESAT ISTÄLLET.
HAR RINGT PÅ ETT JOBB GÄLLANDE EXTRAPERSONAL FÖR EN LITEN STUND SEN. NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA OCH SE. MÅSTE DISKA NU.
bilden kommer härifrån

Hej och hå!

2010-11-03
Vad har ni för er i detta fina väder?
Skönt med lite regn, eller hur...
Nej det är så tråkigt. Men om jag inte hade suttit hemma själv utan haft sällskap, då skulle det kunna vara lite mysigt. Ni vet, det blåser och är ruggigt, diset ligger tätt mot fönstret och mörkret faller. Man tänder några ljus. tittar på film och poppar popcprn. Men så är det ju inte nu, det är bara grått och regnigt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus