min bästa vän...

2012-08-30

.. det är ju sorgligt, men sant.

 


Hur kan det komma sig?!

2012-08-30
Jag sitter just nu och funderar på en grej.
Jag har ätit, för ett tag sen, så är egentligen mätt. Jag kände i stort sett ingen smak av det jag åt. Är i stort sett lika täppt i näsan som en stoppad korv. MEN (det är här vi kommer fram till det jag egentligen funderar över) hur kan jag sitta och vara sugen på olika saker? Eftersom jag inte känner smak blir ju mitt "sug" aldrig riktigt tillfredsställt. Har redan provat med chips, och funderar nu på om det är värt det att offra av min choklad. Jag säger nog NEJ, och jobbar i stället på att ignorera dessa konstiga signaler från hjärnan.

hiss eller diss, egentligen?

2012-08-29Ny singel ute. Om ni inte har hört den - lyssna. Svara också på min fråga.

Igår var en bra dag.

2012-08-28

Som sagt, första dagen i skolan. Träffade alla igen, såg hur vissa hade klippt sig och förändrats över sommaren. Energin var på topp (?). Efter gårdagens introduktion blev det en fika med mina fina b-rudar och ännu lite senare spelades det volleyboll under en klarblå himmel.

Idag däremot, sitter jag invirad i filt framför tvn. Ont i halsen och förmodligen feber. Fuck you förkylningen, du vet inte vem det är du muckar med!!!


6 kandidater

2012-08-28
 
Vad gör man inte för att skydda el telebobo (som lilla Al-Fadji skulle ha sagt)?
Näej, nu ska jag kila iväg och handla, sen - plugget

Då sitter man här igen

2012-08-27

Första dagen i skolan igen.
Känner mig som 12 igen. Eller nja, inte riktigt. Men det känna bra, alla är sig lika och allting är i stort sett som vanligt. Har ganska höga förväntningar på hösten. Så, nu kör vi!


Norrköping, here I am.

2012-08-26


De gömmer sig väl

2012-08-25


Bilder från dagen....

2012-08-24
Bilder och fler uppdateringar från dagen i huvudstaden får vänta lite, jag och Amanda har nämligen lite annat för oss. Har fullt upp. Hinner inte med nåt annat för tillfället.
Och snart ska vi lämna hemmets trygga vrå, för en promenad i nattens svarta luft och bege oss ut på nya äventyr.
 
 

Är vi snygga eller är vi snygga?

Idag gör modern och jag Sthlm

2012-08-24

Dagens definieras av shopping och gång. Mitt första köp - skor, och inte vilka som helst. En butik som jag varmt kan rekommendera, bättre service och hjälpsamma ord får man leta länge efter. TACK Dr. Martens


Big boys gone bananas.

2012-08-23

Missade ni?
21.00 på SVT1, var helt klart värd att stanna uppe för. Nu säger vi god natt.


Vad gör ni dåå?

2012-08-23
 
Vi chillar. Kollar på den mörka himlen och väntar på att morgondagen ska komma. Idag har x antal timmar spenderats på Mekka med Sara, tänk att timmarna bara kan springa förbi så där. Det är positivt, men helt tokigt!
Men, vad gör ni?

Today!

2012-08-22
 
 
Besökte Norrköping några timmar. Lyssnade på musik i regnet och kom hem till en svart myskatt.
Ikväll är jag ledig, imorgon får jag sovmorgon och så ska jag försöka jaga rätt på ett köksbord!.

Ord som står länge

2012-08-20

Känslan består, likaså gör orden.
Detta skrevs förra gången jag var här, precis innan vi skulle åka hem. De skrevs när paret bodde i den förra lägenheten. Det var en annan årstid och besöket inte likt detta.
Nu är tiderna annorlunda. Men samma ord står kvar. Det värmer.


Nattar bloggen för någon dag

2012-08-17
Jag har nu lovat mig själv att under helgen, lördag och söndag, så kommer bloggen att få ta en lite tupplur. Detta eftersom att jag annars bloggar och uppdater såå frenetiskt... nej, inte riktigt.
Men bara så att ni vet så är jag och andas norrbottnisk luft, äter farmors frukostbullar och blir struken över håret, och jag vill inte bli störd av mina egna tankespöken!
 
 
 
Vi hörs på måndag igen! Ciao amigos^^

Vi är ju nästan lika bruna...

2012-08-17

Det är ju inte så svårt att urskilja vem ut av oss som har varit utanför landets gränser och som trotsat regnet. Eller, vas säger ni?


Nu går vi in!

2012-08-16


Mitt nästa storköp!

2012-08-16
 
 
Nail Wraps. Snyggt, effektfullt och livar upp vilken vanlig och tråkig dag som helst! Dessa är från eleven.se

Ni må kalla mig planeraren!

2012-08-16
Resehandlingar utskrivna. Plastfickan framplockad. Väskan packad i tankarna. Imorgon är det sista dagen på SN för den här sommaren, sen blir det Boden över helgen. Känns inte så jäkla fel.

Nu, NU, känns det bra.

2012-08-14

Jag vet inte om det är mig det är fel på, kraven på min favoritserie som förändrats eller om True Blood faktiskt har skärpt sig. De två sista avsnitten som har varit nu har ju varit så bra. Har inte kunnat sluta tänka på det. När jag fyllde på papper i skrivaren - hur ska det gå för Eric? När jag pratade i telefon - Jasons tårar. När jag nös - Sookie, hur löser det sig?
Att de inte följer böckerna slaviskt förstod man rätt så tidigt, men det är en sak som jag ändå undrar över - kommer de blanda in Quinn i alla fall? Den som lever får se!


min kväll i fyra bilder.

2012-08-13
 
#trueblood
 
Är inne på sista arbetsveckan för sommaren. Om det känns skönt? Ja. Om jag är trött? Ja.
På fredag åker jag till Boden, ska äntligen få äta farmors bullar och torka mig med hennes rispiga handdukar. Det ska bli skönt. Jag hoppas på bra väder, så att jag och pappa kan cykla till Aldersjön.
 
Och till min vän Fredrika som åker över det stora havet Atlanten imorgon bitti, du kommer få det toppen. Tänk vilket jävla äventyr! Kommer sakna dig, och din svenska närvaro <3 puss!

Sööndag!

2012-08-12
Ännu en vecka har runnit genom våra fingrar.
Hur man än beter sig och försöker så bara försvinner de. Sommaren har gått fort och nu känns det verkligen som höst i luften. Jag har jobbat, har knappt hunnit vara ute någonting, inte fått bada så många gånger som jag vill, inte fått bli så brun jag velat eller myst tillräckligt. Jag har bestämt mig. Nästa sommar ska jag inte jobba lika mycket.

Imorgon är det måndag.
Men det gör inget. Jag har haft en ytterst bra söndag, så jag ska inte klaga. För att vara ärlig har hela helgen varit nice. Och att den avslutades med mosters raggmunk och kortspel gjorde inte saken sämre direkt!

Lördagsgodis

2012-08-12

Promenad. Prat med kor. Solen och dess värme. Kamrater och en relativt sen filmkväll. En fin lördag!


Triss i ess.

2012-08-11
 
Peppermint Intensive Foot Rescue från the Body Shop - Fotcreme som mjukgör torra och trötta fötter, luktar mint. När fötterna har varit instängda i ett par skor länge, tvätta och smörj in ordentligt, skön att ha under natten.
 
Apoliva Bodylotion - doftar "sommarängar och vit mysk", jag skulle nog bara säga att den luktar väldigt gott. Lätt, går snabbt in i huden och doften stannar kvar länge. Perfekt året runt!
 
c/oGerd Jojoba oil - Jokkmokkproducerad hudvård. Passar alla hudtyper och går snabbt in i huden utan att man känner sig kladdig eller flottig i ansiktet. Kan även användas på kroppen eller som sminkborttagning. Dryyyyyg!! Räcker länge och tur är väl det, skön efter en dag i solen eller timmar i vinterkylan.

Enkelheten

2012-08-10

Efter jobbet satte jag mig på cykeln och trampade milen till stugan.
Där hade det inte regnat och solen sken. Det kändes lite konstigt att vara där, vetskapen om att den hade stått tom nästan en vecka fick det att kännas ödsligt. Jag plockade några blommor och lyssnade på syrsorna.

Stillheten och lugnet var skönt. Tankarna fick snurra på fritt för en stund. Sen kom de mörka molnen krypandes på himlen. Jag låste dörren, hoppade upp på cykeln och susade genom skogen. Jag åkte genom stim av knott och till doften av grillat.


Lill nörden

2012-08-10
Det är fredag.
Jag cyklade till jobbet i detta underbara väder. När jag vaknade sken solen, när jag låste dörren hemma kom molnen. Den nio gradiga luften kittlar min hud på benen.
Men vafan gör det, på jobbet låg ju dagens DN och väntade på mig. Fredags tidningen är bäst, varför? - DN Bostad!
Jag låter lill nörden i mig komma fram. Läser alla annonser, repotage, priser, bilderna skannas och layouten betygsätts.
 
 
(bilderna är från dn.se)
 
Ren och skär njutning.
 
 
 

let's call it a wrap everybody

2012-08-09

Kvällen har spenderats med Amanda, framför Batman. Vi har uppdaterat oss inför ett kommande biobesök, när det blir får vi se men minnet behövdes fräschas till lite - helt klart.

Nu är jag trött som ett svin. Några sidor till, sen så, då ska jag låta mina blå vila och leda tankarna bort på stigen av kroppslig omedvetenhet.
Natti


Visst ser man att jag är högerhänt?

2012-08-09
 
Roland. Kaffe. Melon.
Det är så jag ventilerar min avundsjuka, mina föräldrar har åkt till Portugal och jag hela den Lemonska våningen för mig själv. Och här regnar det.

Denna plötsliga längtan efter bad och varma nätter

2012-08-09
 

hallondoft i skönheternas tid

2012-08-09
 
Årstiderna förändras.
Precis som du och jag.
Luften blir krispigare och ljuset mer delikat, skört på något sett.
Vi måste ta vara på tiden.
Tiden då rosornas knoppar spricker upp till magnifika kungligheter.
De doftar hallon och står mitt i skafferiet. Naturens skafferi.
Solens strålar kämpar i ett krig. Är det någon som ser det?
Vem det är som vinner är alltid olika, precis som för dig och mig.
Ljudet och färgerna är annorlunda. Fräschare och mjukare.
Precis som din hud och mitt skratt.
Som vi, tillsammans i sommaren.

O.M.G

2012-08-08
 
 
Veckans avsnitt av True Blood kan sammanfattas med ett par ord. Dels de i rubriken, men också med ord liknande: Frustration. Bullshit. Ont i magen. Och den ständiga frågan, Stackhouse & Herveaux?
 
 

Någon sa att det regnade...

2012-08-08
Det var ingen underdrift.
Just nu tackar jag för att vi har torkskåp på jobbet, och att vi har kläder till tidningsbuden i källaren. För om vi inte hade haft det skulle jag antingen få sitta i dyngsura jeans eller endast trosor.

Dagens tumme upp!

Försöker pimpa up den här onsdagen lite

2012-08-08

Allt här i livet är inte lätt. Stundtals lever vi i konstant motvind, ibland får vi hjälp framåt. Det känns som en pannkaka ibland, man vet inte riktigt vilken sida som landar uppåt när man kastas upp i luften. Men samtidigt, tänk så mycket fint vi får uppleva. Lev tillsammans och tänk på alla som du vandrar med. Om man bara vill så kan man, vad som helst. Det är lite svårt att ständigt tänka på det ljusa, speciellt när grintanterna ringer och tjurar i luren. Men jag försöker, för jag vill. Och samtidigt som jag gör det nynnar jag vidare och hör Jules mysiga röst i huvudet, precis som när jag cyklade till jobbet för några timmar sen.


Precis just nu:

2012-08-07
 
 
Kvällens soundtrack.
 
Och på tal om soundtrack, Soundtrak of our lives är med på Allsången ikväll, dem har ju jag sett live! IRL - i Norrpan. Ebbot är fin, lite underlig men härlig. Det får ni inte missa!
 
 
 

en ny följetong?

2012-08-06
 
En ny händelse här på bloggen.
Någonting som jag undrar över, vill veta vad ni tycker eller hur ni ser på saker och ting. Ibland kansk ni kan hjälpa mig att se saker annorlunda, bryta mig ur mina egna tankebanor eller dra mig loss från mina inskränktaste idéer.
Kommer med största sannolikhet dyka upp lite nu och då, här och där.
 
Vi börjar med en viktig fråga: Vad är det bästa fotbolls-snackset?
För en del är kaffet obligatoriskt, den varma korven med stark senap ljusglimten i matchen eller är det påsen med de rosa, vita och gröna bilarna.
 

And once again:

2012-08-05
 
Så är det dags för en film. X-Men Origins rullar på i bakgrunden, håret självtorkar på kudden och lermasken stelnar i ansiktet. Det är söndag, jag är trött och jag vill tacka mina vänner för helgen. Sov gott kamrater!

Musik som är Norrköping för mig.

2012-08-05
Vi har haft roligt och nya minnen har skapats till mängder med bra musik detta år.
Jag har mina favoriter, nya är på intåg. En del minns man, andra inte.

Just nu ser jag fram emot hösten, alla guldögonblick som kommer sprida sitt varma sken i vintermörkret och att bara få återförenas med kamraterna som jag saknar.

Triss i ess.

2012-08-04
 
Origins Checks and Balancess Frothy Face Wash - den bästa (!) som jag någonsing har haft. En rengöring som passar dem med blandad hy. Den är underbar. Jag blir inte torr av den, men heller inte glansig, den påverkar både mina torra kinder och min feta näsa. Ett plus är också att den är så oerhört dryg, den tar bort smink och löddrar bra av mängden mindre än en ärta.

Lancôme Definicils Mascara - en mascara med lagom stor borste, i alla fall för mig som absolut hatar de stora och kladdiga borstarna. Separerar fransarna fint och ger dem en liten skjuts uppåt. Är kanonbra om man gillar det mer naturliga ögon-makeupen.

Escada Taj Sunset - en av favorit parfymerna i minii format. Behöver jag säga mer? Lyckan när den fanns att få tag på över huvud taget. En söt doft av sommaren. Lovely!

Tredje augusti

2012-08-03

Jag avslutar arbetsveckan och inleder helgen med mys. Det där var inte riktigt sant. Jag har haft det mysigt och helgen är på intåg men jag är inte ledig imorgon. Ska därför försöka somna tidigt, OCH sova hela natten. idag har jag ätit lunch i det gröna, varit på promenad med hundar, gjort tacos med mamma och snackat skit med Amanda. Den ljumna sommarvinden har svalkat min kropp och blåst liv i hundarnas päls. Nu börjar det mörkna och fåglarna tystnar. Det är dags för mig att sova.


En promenad i kvällssolen

2012-08-02

Till sällskap hade jag mamma, myggen och tamdjuren.

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus