Right now!

2010-10-31
Eftersom jag inte var ute och svängde mina kurviga/lurviga igår så har jag varit vaken ett tag, har ju inte hunnit med så mycket för det men jag ville mest bara säga att jag inte gjorde nåt igår. Idag har jag varit på stan med en vän och nu sitter jag här. Frisläpper annonser, sista dagen idag, för den här veckan vill säga. Lyssnar på låtar som jag börjar bli olidligt trött på och bläddrar i en väldigt fin tidning. Glömde säga förut att pumpan min heter Murphy, om ni är i närheten så tycker jag att ni ska svänga förbi och hälsa på honom. Han är inte så farlig som hans er ut.


Happy Halloween töntar och bakfulla vänner!

2010-10-31Visst är han söt? Gjorde honom igår.

Jag har handlat idag.

2010-10-30
Gick på stan med mamma idag, precis som alla andra helger. Vi tar en promenad och förenar nytta med nöje, kollar i affärer, tar en kaffe och låter fötterna traska på. Gick dock inte så långt just idag men jag cyklade desta längre imorse när jag delade ut mina tidningar. Vill ni se vad jag köpte? Ja så klart att ni vill, blir bara bilder på två av grejerna.


lördag, helt okej.

2010-10-30
Det är helt okej att gå upp klockan sju varannan lördag. Dels eftersom jag jobbar så lite i övrigt, de udda lördagrna är därför mina! Men, det bästa med att ha ett jobb på en tidning är att man får sitta och läsa alla andra tidningar som kommer in. Och kaffemaskinen så klart, den är inte heller helt fel. Sitter just nu själv, känns som att det bara är jag i det här stora huset idag för jag har inte hört några ljud alls (det brukar man alltid göra annars) med dagens DN uppslagen brevid mig. Efter den blir det SvD och kanske en kopp choklad. Behöver jag nämna att det inte ringer så mycket? 

Såg nu att det inlägg som jag skrev igår inte hade kommit upp på bloggen, får fixa det sen när jag kommer hem. 
Ha en trevlig lördag mina vänner, vi höres! 

Det där kallar jag träning.

2010-10-29

Öh! Jag sitter död i soffan. Vågar dock inte luta mig bakåt, vill inte känna hur blöt tröjan är på ryggen.

kom på en sak när jag i morse skulle bestämma vad jag skulle ha på mig idag. Är det okej med ljusa leans på höstern/vintern? Själv så tycker jag inte det. Ljusa jeans ska man ha på sommaren. Tänk vad roligt det är när man tar fram sina fina, lite slitna och ljusa jeans i, vad ska vi säga, juni. Likadant med de mörkare tvättarna, de ska fram nu! Tycker jag. Men jag körde på ljusa idag i alla fall. Där gick jag emot mig själv ännu en gång.Måste pumpa cykeln också

2010-10-29

Fredag. Tyckte att det kändes som fredag igår, inte idag. Sen så har jag undrat över en sak nästan hela veckan, är det Halloween den här helgen, eller nästa helg? Jag vet nu, tror jag. Även fast jag har googlat saken så är jag osäker. Men visst är det den här helgen? Nästa helg är det Alla helgona-helgen, brukar det inte infalla samtidigt? Tydligen inte, för enligt temadagar.se så så är Halloween den sista oktober. Jag behöver ju egentligen inte fundera mer på det här, men det gör jag i alla fall. Även fast jag redan visste så var jag tvungen att fråga pappa när han kom hem på lunch, jag motbevisade honom när han sa att det var nästa helg och så avslutade jag med "fast jag är inte riktigt säker..." Det här är ju hopplöst! Sticker till jobbet nu.

The Promise

2010-10-28

Oh! Jag kan verkligen inte säga annat än att jag älskar den här bilden. Och vilken stilikon Brucan är!
Det har blivit många bilder nu den senaste tiden, inte tagna av mig. Utan ninafiering eller bitar av min själ i dem, acceptera det nu. Artikeln som bilden hör till kan ni läsa här.

Jag vill ha.

2010-10-28

bilderna är länkade.
Lite fräsiga va?


Är det bara jag, eller blir Håkan mer underlig för varje år som går? Musiken blir i alla fall bättre, men han personligen liksom.

2010-10-28

PSL

Jag skulle lätt vilja vara Otis.

2010-10-28

Vet ni vem han har som husse? Vet ni vem han bor hos? Sover i samma säng som?
Det vet jag. Jag skulle lätt konkurrera ut flickvänen i det där hushållet. Till slut skulle det bara vara vi två, jag Otis och Salem.

Prosit Nina.

2010-10-27
Jag skulle behöva någon som går efter mig hela dagarna och säger prosit åt mig. Nu måste jag ju säga det till mig själv hela tiden och jag tror inte att det gör samma effekt. Det sägs ju att varje gången man nyser så flyger en bit av själen i väg, ut genom munnen liksom, men att den åker tillvaka igen när någon säger prosit. Jag känner mig redan ganska körd på den fronten alltså. Så, säg hej till Nina - the soulless one.

På tal om ingenting så lagade jag mat idag, inget ovanligt direkt. Nu sitter jag och jobbar lite. Reeeeespekt!

Oj säger jag bara. Så vacker bild.

2010-10-27

Shiva & Paravati Junior.

Jag sitter ju på jobbet nu, jag har ingenting att göra.

Yo.

2010-10-27
Sitter med öppen mun och känner mig som en fisk. Är täppt i näsan, är förkyld. Eller det är nog mer som Sara sa igår, man känner sig liten och lite febrig. Då blir det automatisk väldigt synd om mig, jag har inte feber och jag är inte jätteförkyld, men det känns så! Det är synd om mig, jag känner mig liten och väldigt vissen. Ingen träning ikväll, istället ska jag ställa mig vid spisen och slänga ihop den godaste köttfärssåsen. Men först, nu, väldigt snart, ska jag dra på mig mössan och traska iväg till öster för att jobba några timmar.

Note to myself:
Köpa näsdukar och halsisar!

Cravings 2.0

2010-10-25


Det finns två saker som jag aldrig får för mycket av. Den ena är nagellack, jag älskar nagellack i alla möjliga färger. Den andra grejen är T-shirts, man kan aldrig ha för många t-shirts, det går faktisk inte. Jag skulle kolla upp en grej som jag har sagt till mamma att jag önskar mig i julklapp och då hamnade jag plötsligt bland alla lack på MUS. Typiskt, men jag hittade i alla fall några fina. Tips på julklappar kanske, har ju nämnt två superbra grejer i alla fall. Sen tycker jag ju om musik också... Ännu ett.
Det är inte så lång tid kvar till jul nu, eller två månader känns ju som en rätt lång tid men om man tänker på hur allting annat har gått så stört fort så är två månader likamed ingenting. Om man tänker stort så är jag redan 19 år, man börjar ju bli gammal, sen så har jag hunnit gå klart skolan och tagit studenten. Jag får lön varje månad och man anser det inte lika roligt att supa skallen av sig ute på krogen längre. Jag tyckte att det var alldeles nyss som en av mina kusiner berättade att hon var gravid men nu är det snart november och förlossningsdatum. Det är konstigt! Mina vänner har varit i från mig i flera veckor, men tidsmässigt så känns det inte så mycket. Och jag har faktisk tränat regelbundet i fem veckor (räknat med denna som vi nu så fint inviger idag) men det känns som jag fortfarande är inne på typ andra veckan.
Som sagt, tiden går fort och snart sitter vi där med magen i fyra hörn, glittrande ögon och en pirrig känsla i kroppen. Det är dags för paketöppning! Men, vem är tomten?

Om en stund blir det havregrynsgröt, ska röra ihop lite äpplen med kanel och ha till, sicken gormetmåltid det kommer att bli. Sen, sen ska fettet brinna!!!

En helt vanlig måndag morgon

2010-10-25
Det smakar alger när jag rapar.

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.

2010-10-25
Jag har kollat på film idag. Igår väntade jag och åkte bil med ett par uttråkade pojkar.
Idag såg jag Brothers, den var väldigt bra, och It' complicated. Nu vill jag se 127 Hours och Eat Pray Love, mestadels för att det är regissören från Nip/Tuck som gjort den. Sen skulle det vara väldigt roligt att få titta på Hitta Nemo. Glömde helt bort den när vi var och hyrde film.

Min helg har varit bra! Lite allt möjligt har hänt, faktiskt.
Fredag: Shopping. Utgång, shots och dans som nu är förevigad på vimmelbilder...

Lördag: Promenad med mamma, hyrde film och köpte mini-biskvier som vi sedan tog med hem till moster där en av mina kusiner gömde sig. Gick hem, kollade på tv och gick sedan för att möta upp MALIN. Det blev en kaffe på stan och snack tills de släckte lamporna. Åktur runt heeeeela Nyköping med hårda slag i bilen, fettfläckar på rutorna och rätt dålig musik (ta inte illa upp nu, det var väldigt trevligt!)

Söndag: Sväng till stugan, såg två svanar där. WOW. Åkte hem, kollade på film och sen såg vi ännu en film. Nu ska jag sova efter att jag har lyssnat klart på den här låten.


All day love, kommer fortfarande ihåg första gången jag hörde den låten. Så fint det var! Helt stört. Det var under konserten inför Viktorias och Daniels bröllop. Någon riktig tönt hade precis spelat en tråkig låt, mamma säger "Jaha, vem kommer nu då..." lite så där smått uttråkad. Jag svarar "Det är väl någon annan mupp" så fort jag ser honom, den nästa artisten, säger jag "Min mupp!!" och brister ut i världens störtsa leende. Han spelade låten och jag grät. Jag fukkin grät när jag såg honom på tv. Det är jag det, Nina, i mitt alldeles egna nötskal.

Just nu, idag, här.

2010-10-23
Sitter på min säng. Familjen sjunger för mig och jag dricker mjölk.
Måste tvätta och fixa till mig lite nu, gårdagen var väldigt rolig. Det blev drinkar och daaaans!
Fina skjortan ligger framme, pappas egentligen. Men vafan.
Puss

Keeper?

2010-10-22
Hjälp mig.

Skulle kanske ha tagit en bild när jag har den på mig, men det hinner jag inte göra nu. Får se, kanske sen. Vad säger ni då?

Tjohej freeeeedag!

2010-10-22
Mamma är ledig idag, vi ska ta en promenad och en sväng på stan. Jag hoppas på en fika. Sitter i min säng, lyssnar på lite hederlig rock och väntar på att morsan ska bli klar. Måste ner i källaren för att leta rätt på ett par skor också. Kanske ska göra det nu, på en gång. Det snöade lite förut, nu ser himlen bara ruskig ut. Den är väldigt mörk där bortåt.


Nytt sim-kort, tillfällig mobil och inga nummer. SMSA MIG NU

2010-10-21
Mamma du kommer att bli stolt över mig. Jag dammsuger.

Uhuuu

2010-10-21
Det här är verkligen jättesvårt. Jag trodde att jag hade bestämt mig, men det har jag nu kommit fram till att det har jag inte gjort. Är verkligen osäker. Måste man tänka så mycket?

Har ju kollat runt lite på olika mobiltelefoner då jag ska skaffa en ny. För någon dag sen hade jag bara en mobil i tankarna, och då var jag rätt säker, men nu har jag börjat tänka runt lite och nu är jag inte lika säker längre. Vill verkligen ha en telefon med tangentbord, och ingen touch. Men alla tangentbords telefoner är så jävla buisness, medan så många touch är roligare. Behöver jag verkligen en så rolig telefon? Och vad är det egentligen för skillnad på en rolig och en mindre rolig telefon? Fler spel? Mobilkameran använder jag nästan aldrig utan det jag använder telefonen mest till är ju helt klart att skriva sms. Den där jag hade tankarna på först kanske inte är så tokig i alla fall...

Naglarna blev ljusrosa. Inte så fräsigt direkt, men fint

2010-10-20

Visst ser det mysigt ut? Svar ja, vi har det mysigt. Min katt och jag.

Ännu en grå dag

2010-10-20


Men ändå inte så jättegrå, var värrre i morse när jag gick upp. Så tråkigt, tycker inte om det här vädret alls. Man vet att man inte har något vettigt att säga när man börjar tjata om vilket vöder man har. Men samtidigt så har vädret en väldigt stor påverkan på vårt humör och välbefinnande. Så det så! Nu ska jag måla naglarna i någon fräsig färg.

Förut

2010-10-19
Tidigare, när tomatsoppan stod på spisen och puttrade så kollade jag runt efter en nice vinterjacka, skulle vilje ha en lite längre, men jag hittade ingen. Det måste vara ett tecken på att jag egentligen inte behöver någon.
Nu har jag ätit tomatsoppan som tidigare stod där och puttrade på spisen, men den var inte så god. Skulle vara kanel i, det smakade lite udda. Kanel smakar bäst på gröten, tomtegröten, men det funkar även rätt bra på den där med havregryn.

junkyard.com

Palt, ett konstverk?

2010-10-19
Uppstekt palt. Det ni!Vego-varianten funkar också bra.

Nej usch fy blää

2010-10-19
Vilket tråkigt väder! Fy. Det regnar, blåser och är grått. Så tråkigt, kände inte alls för att vara vaken när jag såg vilket väder det var, men jag hade redan gått upp och nu har jag till och med ätit frukost.

Igår köpte pappa potatis och fläsk, när han kom hem letade han fram den stora kastrullen - paltgrytan. Kände inte direkt för palt efter träningen igår kväll så mina ligger och väntar i kylen. För en gångs skulle så ska det bli rätt så gott, faktiskt. Det var längesen nu.

Dreams...

2010-10-18


Denna i vitt, det är drömtelefonen. Jag älskar verkligen telefoner med tangentbord, det rockar! Varför finns inte BlackBerry i Sverige? BlackBerry BoldTelefonen som förmodligen är bättre än den suuuuperhypade iPhone. Billigare är den också, men man kan ju inte säga att den är billig direkt. HTC HD2

Skit i det då!!

2010-10-18
Varför går det inte att lägga upp bilder? Eller varför går det inte att ladda upp några bilder alls?! Jävla skit.

Oj.

2010-10-17
Hej på er, hoppas att er helg har varit bra!
Min har varit helt okej, hade i alla fall kul igår när jag och Sara drog ut på staaan. Även fast kvällen inte alls slutade som jag trodde (jag hatar fulla människor, nyktra människor och fula människor) men det behöver vi inte gå in djupare på nu. Idag har jag varit trött och sliten, vaknade tidigt med tanke på när jag somnade men fick som tur var sova lite på eftermiddagen. Varför är det så mycket skönare att sova på dagen än natten? Och en annan sak, varför är det godare att äta "frukost" på kvällen?

Idag blev det i alla fall först en promenad genom staden med mamma och lite senare mötte vi upp Juanita Banana för att ta en tripp upp till morfar. Hade med mig kameran så allting är dokumenterat. Dock ligger inte min kortläsare inom räckhåll för tillfället och jag orkar inte flytta på mig, så bilderna kan jag slänga upp imorgon. Nu är jag så trött att det är svårt att hålla ögonen öppna.

Godmorgon!

2010-10-16
Sitter på jobbet. Det var bara tre reklamationer på telefonsvararen när jag kom hit, lite att göra med andra ord. Men dagen är ju bara barnet så man vet aldrig vad som kan hända. Oh, nu ringer det!

Ööööh, fredag va?

2010-10-15
Sitter jättesvettig i soffan. Orkar inte röra mig mer nu. Bara för det började jag frysa nu, typiskt. Har jobbar idag, ätit en liten lunch på Mekka där fick en stunds sällskap av en vän. Och nu fick jag ont i huvudet! Helvete. Blir en rätt tidig kväll idag, jobb imorgon och då är det första gången som jag ska cykla ut med en del reklamationer själv. Har aldrig gjort det tidigare, kommer säkert att bli skönt efter dagens spinning. Viadukten kommer att bli tuff.
Nej hörrni, nu känner jag för en dusch.

Puss, och kom ihåg, det finns ingen som du!

Min tröja luktar köttfärspaj.

2010-10-14
Vet ni vaad?
En av alla mina låtar spelades på radio idag. Okej, låten är ju inte min men det var en av mina favorit låtar just nu. Det här är big news ska ni veta! Lite roligt var det också.
Den spelades precis innan jag skulle knyta skorna och traska till torget, möta Amanda och Helene för en lunch. Sen blev det en sväng till bibblan för lite tidsfördriv. Det är mysigt att vara där, bara strosa runt och läsa lite. Men idag hittade jag ingen bra bok, började läsa Guccikriget och blev väldigt besviken när jag fick se hur personerna som boken handlar om såg ut. Mannen som beskrevs som oerhört charmerande och allt det där var flintis och bara allmänt ful, då hjälper det inte att man är en Gucci... Så jag slog ihop den och ställde tillbaka den i hyllan, sen tog jag en promenad hem. Sa ju tidigare att det var kallt idag, det är det också. Men inte så kallt dock, så skinnjackan får hänga kvar ett tag till. Det var skönt att känna vinden bita i kinderna men jag längtade ändå hem till värmen. Nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem, vi ska åka och handla och sen blir det pilates.


Ciao

Jaha, torsdag då.

2010-10-14
Det var inte roligt att gå upp imorse. Det var mörkt och regnade. Nu har det i alla fall slutat regna och himlen håller på att spricka upp men det blåser och ser ganska kallt ut. Vet ju egentligen inte om det är kallt eftersom jag inte har varit ute eller kollat termometern, men vi säger att det är kallt och ruggigt. Måste leta reda på min andra jacka och kanske några skor, det håller inte att gå runt i skinnjacka.

Nu är jag så mätt!

2010-10-13
Fikade ju med min vän Sara tidigare. Det var jättemysigt, vi pratade hur mycket som helst känns det som och så blev det en del skratt. Vi gungade också och disskuterade djupa saker. Även fast man bor i samma stad, en stad som inte är så himlans stor, så träffas man inte så ofta. Det tycker jag är tråkigt, men det ska det nog bli ändring på framöver.
Efter att vi hade gungat en stund och Jonnie hade kommit och plockat upp sin brud så gick jag hem, plattade till det som jag har på huvudet, det som kallas hår, bytte om och sen gick vi över träbron till min moster och gudmor.
Har ju helt glömt bort att säga grattis i skrivt (förutom kortet som du fick då...) sååååå GRATTIS!
Och tack för den goda maten!

Nu ligger jag i min säng med borstade gaddar, ska kolla lite på nån serie och kanske läsa. Sen blir det nattinatti.
Men hörni, ni behöver inte oroa er, vi hörs imorgon.


Man kan ju helt klart säga att den här lilla krabaten stal lite uppmärksamhet från födelsedagskvinnan, men se så glad han är!

Jag fick besök igår.

2010-10-13
Japp det fick jag, precis när Alice ska slaya the Jabberwocky med Vorpal-svärdet så ringde det på dörren. Där stod min kusin Martin med en liten grabb i famnen, de skulle lämna tillbaka en liten nalle som pojken hade snott från mig.
Neeej, nu måste jag hoppa i i duschen!
Ska träffa Sara sen, och ikväll ska vi fira mosters födelsedag.


Come to mama!

2010-10-12


ACNE draw aw10

Svensk design = ojoj!

Dagens

2010-10-11
Så duktig jag har varit idag. Kommer inte ens ihåg hur många maskiner jag har tvättat och tumlat. Men det var säkert 1000 stycken...

Nej!

2010-10-11
Igår började ångesten komma lite småsmygandes. Kändes ungefär som att den stod bakom ett hörn och lurade, jag visste att den skulle hoppa fram men inte i vilken fart eller vid vilken tidpunkt. Jag visste att jag skulle till Manpower idag, men inte vid vilken tid. Nu vet jag det, 13.00. Jag fick även veta en annan sak. Jag vet inte riktigt om jag tyckte om min jobbcoach, men förmodligen inte. Jag är verkligen inte en sån person som man lär känna på en dag, för jag vill inte. Det är nästan som att jag inte tillåter sånt. Jag tycker inte om att sitta och prata om mig själv med en människa som jag träffar första gången, allting måste mogna lite och då kan jag kanske berätta någonting. Min jobbcoach verkligen tvingade mig till att prata om mig själv, så klart, och jag verkligen hatade det. När jag cyklade därifrån kände jag mig hur liten som helst, illa till mods och lite osäker. Det som jag fick veta imorse när jag kollade min mail var att jag idag skulle få träffa min nya jobbcoach eftersom min gamla inte längre jobbar kvar för Manpower. Jag ska alltså få en NY djävel!!
JAG HATAR DET HÄR! Om jag var en viktig person, då skulle jag spränga arbetsförmedlingen och alla deras dumma jävla skitidéer och regler upp i luften. De har inte hjälpt mig ett piss.
Så nu, tack vare arbetsförmedlingen och försvinnandet av mina förra coach, måste jag träffa en ny människa som redan nu får mig att må dåligt. Måste jag berätta om mig själv i 90 minuter igen då? Måste jag säga hur gärna jag vill ha ett jobb på en skala mellan 1 & 10? Måste jag förklara vad det är som driver mig famåt? Vad jag vill och varför jag vill saker? Jag som hade lagt upp en strategi för dagens möte, säg så lite som möjligt och kom därifrån så fort som möjligt. Har en känsla av att den inte kommer vara så lyckad idag.
Ångesten har helt klart hoppat fram, den står inte bakom något hörn och trycker längre. Den bokstavligt talat hänger över mig. Oh fuck!


okej, nu blev det uppskjutet till nästa vecka. men i alla fall...

När det är ruggigt och regningt i november, då ska jag lägga upp den här musikvideon.

2010-10-10


Slash ska bli min stilikon. Han tuff!
Är det konstigt att ha en jättecool dude som stilikon? När man är tjej alltså

Målade naglarna för bara en liten stund sen, nu är de förstörda...

2010-10-10
Förra helgen.Plockade äpplen på gården, satte oss i bilen och styrde mot Huskvarna. Lyssnade på Familjen i bilen, sen dess har jag haft "Det var jag" på hjärnan, dagligen. Underbar låt. Sen fick jag försenade födelsedagspresenter, uppskattade! Tackar så mycket.
Sen blev det lite lek.


Sen blev det att ta sig ut i hösten.


Den här helgen har jag inte gjort så mycket. Gick en promenad och en sväng på stan med mor min.
Idag blev det stugan och skogen.Frustration light.

2010-10-08
Har lite bloggtorka nu. Beror nog på att mitt liv, just nu för tillfället, känns så jävla tråkigt!
Jag har inte ens varit inne på facebook på nästan hela veckan, använt internet utanför jobbet och jag vill inte ens lägga upp en bild här.

Bajs på er!

HAllå! Det ekar här.

2010-10-07
Japp det gör det, typ.

Godmorgon

2010-10-05
Sitter i soffan och leter efter nåt att titta på. Men jag hittar inget, det går ju nästan aldrig några bra program längre! Nu har jag i alla fall ätit frukost och läst en gammal intervju med Salem.

Vilket är ditt livs största framgång?

– Folk kommer ju att tycka att man är en idiot, men på riktigt, den största personliga framgången var när jag städade ur avloppet i badrummet. Då kände jag att nu är jag äntligen mer vuxen.

Säg tre saker du gör när ingen ser dig?

– Gråter, misslyckas med matlagningen och kör för fort.

Om ditt hus började brinna, vilka tre saker skulle du ta med dig?

– Mobiltelefonen. Och sen skulle jag springa och leta efter min fiol, för den har jag haft så länge. Och så skulle jag ta ett täcke. Jag skulle tänka, jag måste ha på mig någonting för jag kommer att frysa där ute.

Han är ju för söt. Nu tror jag att jag ska plocka undan lite och sen fortsätta med min stickning.

shut up woman and get on my horse

2010-10-03
Ojojoj!
Gårdagen var väldigt trevlig, det var den!
Cyklade hem efter jobbet, duschade och åt pannkakor. Vi satte oss i bilen och styrde mot moster. Väl framme blev det lite kramar och presenter, tack! Sen åt vi goda mackor, och efter det fika hos min kusin. Man kan säga att jag har ätit mig genom helgen. Tårta, god mat, sockerkaka, kolakakor, godis... Men, det är ju på helgerna man får göra sånt. Synda alltså. Idag är det ju knäckemackans dag, som alla söndagar, men eftersom jag inte har ätit nån knäckis idag så har jag en innestående till imorgon. Måste komma ihåg att köpa det där kanelknäcket någon gång, det är så gott.

Hösten är verkligen här nu, vet inte hur många gånger jag har sagt eller skrivit det men jag älskar hösten så jag välkomnar den med öppna armar. Hör genom ventilien ovanför mitt fönster hur det blåser på andra sidan, jag kryper ihop i min säng och bara njuter. Det är så här det ska vara. Myspys. Och snart får man börja använda alla fina höstskor och en massa olika halsdukar, det som är så skönt! Men jag håller tummarna väldigt hårt för att vi får en riktig vinter, det skulle vara som prcken över i. Oh vad jag längtar efter min Adidas jacka ibland!


Förra vintern, en av många bilder från alla bilturer, jag & Malin.

Back with the cat

2010-10-03


Godmorgon!

2010-10-02
Nu har jag varit vaken i två timmar. Slutar om 1,5 timmar. Det känns jättesegt, för idag var det inte mycket alls. Menmen, hoppas att ni får en trevlig helg och en bra lördag. Nu måste jag ringa en snubbe i Gnesta, han ska göra som jag säger.

Whyred - en favorit.

2010-10-01


Imodium.

2010-10-01


Snart sååå...

2010-10-01
Sitter på SN och försöker att fördriva de sista 5 minuterna.
Jag vill hem, jag saknar mitt vaniljhjärta!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus