Onsdag!

2012-02-29

Morgonen bjuder på vackert väder.
Det är nu man känner att man trivs. Dimman ligger inte som en grå och tjock hinna mot sovrumsfönstret, och vinden piskar inte längre mot ansiktet.
Är våren här nu? På riktigt, har den kommit för att stanna, eller är den bara här för ett kortare besök?

 


Förändringarnas tid.

2012-02-27
De blågröna löven darrar i vinden. Kvisten är torr och skör.
Årstiderna förändras och skiftningarna i naturen är svår att bortse från.
Det är nu det ligger förändringar i luften. Tiderna förändras. Luften. Himlen. Allt.
Längtan. Längtan sätter press på tillvaron och nuet. Det ska gå fortare, man vill inte vänta.
Väntan efter solens värmande strålar mot kinden.
Känslan av en svidande näsa och saltvatten i ögonen.
Det förskönas, av längtan och förhoppningar.
Tiderna förändras, och snart är vi där. I förändringarnas tid.

förra veckan

2012-02-27
Jag har svårt att tro att denna vecka som nu är här ska kunna slå den som precis har varit.
Min kära mor och far var nere på fika, vilket var väldigt trevligt, och till helgen fick jag besök av Amanda. Vi kollade på film och åt godis. Alltid lika mysigt. Det är skönt när det kommer besök hemifrån, det känns som att de tar med sig en bit av Nyköping som de senare lämnar kvar här hos mig.

I torsdags var jag glad. Jag fick ont i fötterna och träningsvärk i magen. Då spelade ju Den Svenska BJörnstammen här och det var då vi stod längst fram och skrek med så gott vi kunde. Jäklar vad härligt det var. En av mina vänner tog kort, och har jag tur kanske jag kan tigga till mig nåt från honom, om han inte ska ha betalt för dem vill säga...

På fredagen var jag pigg som en lärka och strålade precis som en sol, det var grupparbete för fulla muggar... Men då kom ju som sagt Mandurt, och jag försökte vila ut och tagga till, på lördagens var det nämligen rockfest. Dwt var också kul och resulterade i nackont.
Så, den gågna veckan har varit bra!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Björnen.
"trumma, trumma, trumma på din dumma melodiiiiii!"


Väntar!

2012-02-24

Snart är väntan över. Väntan på helgen, men jag ska inte klaga på veckan för den har varit fin, väntan på våren eller väntan på min fina vän.

Idag har jag beklätt mig i trötthet, rufsigt hår och världens bästa material, nämligen jeans.


GRYMT!

2012-02-24

Jag tackar för denna kväll, så bra Björnen var - galet, och jag blev svettig som en gris. Klockan är nu 02.02 och jag & Petrus är på väg hem. Imorgon klockan 9 är det gruppmöte... Jippie


Vad händer ikväll?

2012-02-23

Jooo om några timmar är det dags för Den Svenska Björnstammen. Men just nu ligger jag på Thereses soffa, det gör Emma också. Petra slumrar i sängen, Mich spelar spel och självaste Therese provar kläder.

Vi kom precis hem efter att ha varit och ätit så alla befinner sig i lite av en koma. Men jag ska snart byta om, och som min pappas dotter knäppa den andra ölen.
Sen beger vi oss nog mot några andra muppar i klassen för att tagga lite.
Ha det bra kamrater, och till Sandra ber jag om ursäkt för att jag uppdaterat dåligt så här i tentatider.

 


hatkärlek

2012-02-20
Jag saknar min katt.
Vill krama honom, lyfta omkring på honom och lukta i hans päls - bara såna saker som han verkligen inte tycker om. Det betyder att allting är precis som vanligt.
Jag vet att han hatar mig, och han vet att jag älskar honom.
Men, djupt inom honom tror jag att det finns någon ynklig liten varm känsla för mig. Detta säger jag trots aggretionerna vi hade i helgen, hans rivsår på mina handleder och armar är nu det som påminner mig om honom, och jag ser dem ofta.
det värsta med shopping

2012-02-19
Igår tog jag och mamma en runda på stan. Jag var inte ute efter något speciellt, men jag har känt att jag behövde lite nya toppar. Vilket jag så klart hittade.
Men det värsta med shopping är att när man väl har hittat nåt man vill eller nåt man köper, så vill man bara ha mer. Tentaklerna smyger sig sakta upp på huvudet och radarblicken sätts på. Det kliar i fingrarna och man börjar spana lite extra. Varför?
Jag är nöjd med mina köp, men vill nu ha mer, men jag komemr inte att köpa nåt. Nu är det stopp!

whyred & cheap monday


sugarfree shoes & guess


nelly


Äntligen...

2012-02-19
Idag har jag varit effektiv! Jag lovar, det är ingen lögn, utan jag har faktiskt gjort saker idag.
Min far kommer att bli så stolt över mig, för jag har nämligen gjort någonting som han alltid har gjort hemma, det är han som har lärt mig. Jag har rensat avloppet i duschen. Slå det ni!
Det hela började av en slump. Jag skulle lägga ut badrumsmattan på golvet och ser att det ligger en massa hår i golvbrunnen under badkaret. Jag hämtar lite papper och ska dra bort det. Det går inte. Håret sitter fast, och med fast menar jag FAST. Nej nu jävlar tänke jag, och så drog jag på mig städhandskarna.
Efter detta gick det av bara farten - torkade golvet i hallen, plockade undan i mitt rum, packade upp kläder och hängde ut plagg på vädring. Plus att jag har lagat mat för fyra dagar.

Så, nu är det gjort.
Jag tänkte även lyxa till det lite sen, jag har nämligen köpt "färska" jordgubbar. De kommer att vara vita inuti, jag vet, men det är det värt. För just nu är det grått ute och solen har försvunnit, det snöar, och jag vill genom mina gubbar skapa lite vår. Lite ljus och smak av sommar.

Men först måste jag dricka lite kaffe, mysa under filten och läsa lite tidningar.
det kanske kanske kommer bli nåt av mig i framtiden trots allt.Lördagen övergår till söndag.

2012-02-19

Dags för uppdatering? Svar: Ja!
Just nu sitter jag hemma hos Emma i Linkan, vi har ätit mat, kollat mello och spelat spel.
Det har varit väldigt trevligt. Tycker om såna här kvällar, myspys. Nu är jag trött och vi ska ta nästa tåg till Norrköping. Just nu längtar jag till min säng och japp.

Måste uppdatera bättre, men just nu är det så mycket i skolan. Har projekt i skolan, fem stycken tror jag att vi är uppe i nu, varav fyra av dem har en uppdragsgivare i ryggen. Känn pressen, i do. Men kamrater, sov gott och så hörs vi i veckan. Right?


Oonsdag

2012-02-15

Tjena kamrater!
Idag kommer jag sitta i skolan hela dagen, med min projektgrupp och tvinga fram en massa bra saker.
Hoppa att hjärnan håller och att vi kommer någon vart!
Igår var det ju alla hjärtans dag, en dag som jag inte brukar uppmärksamma men jag blev allt lite glad när mor och far hade skickat blommor.
Tack!
Jag älskar er.

 


Nu är det verkligen snart dags för att sova.. igen!

2012-02-13

Goooooo Kväll!

2012-02-10
Tjhena kamrater!
Hoppas att jag stavar rätt nu, "Tjhena" skrev jag ju så klart med avsikt! Vi sitter här (med vi menar jag: Jag, Durtan och Freddelito) ochhar det bra. Vi dricker vin, pratar en massaaa skit, kollar roliga grejer på tha net och ska om en stund dra ut och joina alla -94. Nu är det ån som tar på mig, måste gå...

Ville bara säga en enkel liten grej

2012-02-08

Ibland inser man vilka fina människor man har runt sig.
Ibland känns allting bra.
Ibland blir man jävligt besviken på folk.


Woop woop

2012-02-08

Nu är biljetter köpta! Och det kan jag tacka Tess för. Den 23 februari blir det Den Svenska Björnstammen här i norrpan. Nu måste jag tagga och lyssna igenom alla låtar så att de sitter som berget! Jippie


Goomorrrrooon!

2012-02-08


Där fick jag en liten konstig känsla i magen.

2012-02-07
Igår när jag gick hem från skolan närmade sig en man mig på Drottninggatan.
När jag gick förbi honom vände han sig mot mig och frågade:
"Ursäkta, får jag fråga dig en sak?"
"Jaa.. visst."
"Vad skulle du säga om jag sa att Jesus finns, och att han ääälskar dig?!"
"Eh.. jaha, så bra!"
"Tycker du det? Skulle du SÄGA SÅ?
"Ja. *jag börjar att dra mig undan* men jag måste fortsätta vidare nu.."
"Har du bråttom?"
"Jaa, jag fick det nu!"

Norrköping, denna bruksort, bjuder på både det ena och andra vill jag lova. Tokiga människor, fyllon och rökare oavsett tid på dygnet. Sen att de pratar förjävligt fult behöver jag väl inte ens nämna, nu har jag ju gjort det ändå, men hur kan det skilja så mycket mellan denna stad och min stad? I Nyköping låter vi inte ens hälften så bombade som folket gör här. Var går gränsen? Är den till och med synlig? Hur låter de som bor precis på gränsen, har de fått välja dialekt helt fritt?
Nu kom jag på lite av ett sidospår, men min tes är i alla fall att dialekten har med tokigheten att göra. Så, pratar man oerhört fult så är man lite efter helt enkelt. Man hänger inte med, varken i utvecklingen eller verkligheten. De lever helt isolerade!

måååndag..?

2012-02-06
Den som uppfann måndagen måste ha gjort någonting fel. Eller hur?
Hur skulle det annars kunna vara typ den tråkigaste dagen på hela veckan, och den dag som de flesta hatar?
Just nu sitter jag här, i min säng, denna måndag och kliar mig i örat.
Det känns inte så kul, i och för sig börjar klockan bli sen och det är egentligen dags för att sova. Jag har skrivit på en novell och ska reflektera lite över den. Jag tycker om att skriva och av det jag har hört hittills om den så är den bra. Det glädjer mig.
Annars har inte min måndag varit nån höjdare. Skyndade mig från tåget imorse till en föreläsning som var seg som fan, värmde min lunch, som visserligen var god, och förberedde mig inför ett möte med min projektgrupp. Vi fick lika mycket gjort idag som alla andra gånger, alltså inte så jättemycket.
Sen fick jag äntligen traska hemåt. Eller äntligen...
Hemma var blommorna törstiga och blåsan min hade hunnit fyllas på. Efter en kortis hemma begav jag mig på nya äventyr, jag förde kosan mot ICA, för ovanlighetens skull. Väl där handlad jag en hel hög med bara roliga saker, inklusive frimärken och ättika. Men när jag var på väg ut så slog det mig - blommor! Jag ville ju köpa blommor, så då gjorde jag det. Jag slog till på färska rosor. Så nu står det ovanför mitt huvud, på bokhyllan bakom min säng och förgyller denna måndag. De är vackra, rosa och oranga, för när det gäller blommor kan man blanda färg och form hur man vill. Till skillnad från den grafiska världen.
Motivation. Träning. Kost.

2012-02-05
Jag har nu börjat ändra min motivation, träning och kost. Lite förändring behövs nu! Det är svårt, tar tid och kräver planering. Man rullar bara framåt, precis som vanligt och jag börjar tröttna på det nu. Jag går till och från skolan i stort sett varje dag, tar en promenad på kvällarna och ska försöka börja springa oftare. Efter frisk luft mår man bättre, sover bättre och det gör en bara gott. Att träna på gym i Norrpan känns så där, jag skulle inte utnyttja det...
Men, det svåraste är att finna motivation. Jag ska försöka komma på en plan, och man jag kommer på nåt bra så delar jag med mig. Om det nu är någon som vill veta. Klart att ni vill!


En bra funktion på eniro!! Mät.

Danvik

2012-02-04


Hej hej, hallå bloggen

2012-02-04
Trevlig helg mina kamrater! Ännu en vecka har gått, det går fort, men vem är ledsen över det? Ingen! Äntligen lördag, det är just nu elva grader kallt ute och man börjar skymta den blåa himlen bakom molnen. Jag klagar inte! Den här veckan har jag inte gjort så mycket. Pappa har klagat på att jag inte skriver nåt roligt på bloggen längre, typ som varför grävlingen heter just grävling, är det för att den är bra på att gräva, jag citerar: "Har du någonsin sett en grävling in action?" Svar: Nej det har jag inte, har du det eller? Men jag har gjort två saker denna vecka som snart har passerat. 1. Jag har sprungit årets (ÅRETS!) första runda. "45 minuter genom Norrköping" kallar jag den för. Och ack så tacksam jag är för den. Jag är tacksam för att min fader har lärt mig hur man ska andas, när man springer, för om man inte andas uuuuut kan man inte andas iiiiin, och min tjurighet. Jag är tacksam för mitt slit på spinningcykeln som förmodligen är anledningen till varför det kändes så lätt första halvan, och min moders sätt att ge dåligt samvete om man inte följer med henne och tränar. OCH tack till In Flames som gör så jävla bra musik. 2. Den andra saken som har hänt är att jag har varit ensam tjej i vår projektgrupp och blivit totalt utmobbad för en av mina appar på telefonen - My Horse - jag skäms inte, min häst heter Sven.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus