Amanda vet!

2011-03-30
Efter några timmar på stan, mycket filosoferande och prat om vad man vill ha och inte vill ha så vet Amanda nu att jag vill ha ett par nya Converse i en poppig färg. En glad och lite skrikig, som en välkomnande till våren. Helst ett par gula. Det skulle vara väldigt fint, så om jag nu ser några gula Chuckisar så vet jag vem det är ni snor inspiration ifrån... Eller varför inte några andra sneakers i en rolig färg, det skulle jag inte heller tacka nej till.
Hittade inga varken idag eller igår, men på hemsidan finns det ju en hel del att välja mellan!
God eftermiddag!

2011-03-30
Hej på er! Nu är jag trött. Men vi hade det verkligen kanon bra igår! Så jäkla bra liveband, ojoj.
Nu sitter jag här med en av mina nya kamrater, Mr Ray #2, de andra är väl på väg hem till England igen. Eller om de redan är framme kanske, får ringa och kolla.
LOVELY.

Föreberedelser

2011-03-28
kolla tunnelbana. tåg. lyssna. välja. smsa. så mycket att göra!

sweet as a button

2011-03-25

 ph

Härligt väder det är idag min kamrater, det är lovely!


Jag tycker det är roligt att få små meddelanden från Bali.

2011-03-23
Nu har jag varit och tränat! Jag känner mig duktig, men det är mycket roligare att gå på pass än att bara stå och trampa på för sig själv. Menmen, det blir pass imorgon, PT POOWER!

Tuuuuuesday, is a day of the week occurring after Monday and before Wednesday. According to international standard ISO 8601, it is the second day of the week.

2011-03-22
Mitt dåliga humör börjar lägga sig nu.
Jag tackar solen och min mor för det. Vi ska snart käka lite. Sen ska jag jobba. Innan, förut, alltså för en stund sen, så rensade jag min garderob. Eller i alla fall en del av min garderob. Det blev inte så mycket bortrensning, men mamma fick ett par, Myrorna tre och sen är det några par som man inte bara kan slänga, så dem står så klart kvar.


Jag slänger in ännu en låt, bara så där, innan jag återvänder till min vän Harry.

2011-03-21

Åh, men hallå!

2011-03-19

Sitter här, på en stol och med mat i magen. Jag är så mätt nu, det var väldigt gott vill jag lova. Tack moster för maten! Att sitta och hänga med huvudet i någon timme i en bil gjorde inte så gott för nacken men det var skönt att sova. 
Ha en trevlig helg kamrater.    

Vilket jävla väder!

2011-03-18
Usch! Idag runt klockan 10 började små vita flingor dala ner från himlen, jag blev inte glad. Jag blev heller inte gladare när jag senare kommer ut till min cykel och ser att det ligger som ett täcke över sadel och styre, och att snön även har lagt sig i min cykelkorg. Sen när jag gick hem med cykeln och en tung väska på styret byggde jag upp en väldigt fin ilska, riktad direkt mot vädergudarna. Det liksom bubblade inom mig när jag satte nyckeln i låset och skakade av mig den hemska snön. JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU! Det som var så bra innan idag, det var till och med bra imorse om man jämför med hur det blev på eftermiddagen.
När jag kom hem var jag tvungen att lugna ner mig lite, jag läste några sidor i Harry och sen sov jag och min kisse en stund. Han spann, jag klappade honom på magen, och allting var frid och fröjd, tills jag var tvungen att bege mig ut igen.


i hang my hopes out on the line, will they be ready for you in time?

2011-03-16


Jag hatar egentligen bloggare som som har textrader ur låtar i rubrikerna, men men, nu gör jag det själv. Det är ju hopplöst! Antingen får jag börja hata mig själv, eller så ändrar jag uppfattning om de andra bloggarna. Nej förresten, vi gör endast ett undantag för den här gången, jag får jobba på detta och bättra mig.

kollar på tv och äter mumsig choklad

2011-03-16


Innan träningen idag blev det en sväng på stan, och jag råkade få med mig en klänning hem. Om ni vill så visar jag er sen, eller jag vet ju att ni vill så bild kommer!

Öh. Tisdag!

2011-03-15
Det är veckans andra dag. Jag sitter här. Med mina annonser, jag luktar illa och jag har tråkigt.
Just nu, precis just nu, känns vardagen så tråkig. Jag har lite att se fram emot, det är inte det. Det är bara det att sitta här, veta vad som komma skall imorgon och dagen efter det och dagen efter det.... inte känns så hippt. Inte så lockande. Ibland blir det så! Det vill jag lova. Och nu när inget nytt avsnitt av 90210 har kommit heller blir allting ett snäpp värre, annars hade jag ju haft det att roa mig åt. Nu har jag inget, jag sitter bara och väntar på att få gå och sova. Om en timme och 25 minuter får jag göra det, jag lovar, jag ska hålla lågan uppe.

Bästa billåten från helgen

2011-03-15


Den lyssnar jag på just nu, samtidigt som jag fixar lite lunch! Den är så glad och mysig, trallvänlig liksom.

God dag!

2011-03-14
Vad gör ni en dag som denna? Jag läser Rocky och just nu borstar jag tänderna.

Söndag = jobb

2011-03-13
Oh yes! Jag ska jobba idag, inte länge, men i alla fall.
Vet inte när jag var ledig en hel helg sist. Visst, det gör inte så mycket när man bara ska jobba i några timmar, men ibland kanske man vill planera någonting annat. Men, jag sa att jag kunde jobba idag, då måste jag stå mitt kast och ta mig själv i kragen. Det blir ju pengar i alla fall!

Det är skönt att man nu kan traska iväg i sneakers i alla fall. Det gör mig glad.


Lördag = mässa.

2011-03-12
OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS! Mobilbilder!


klar!

2011-03-11


Åh så bra den här säsongen var (är), ska nog kolla igenom den en gång till... Men, den slutade inte riktigt som jag trodde. Inte heller som jag hade hoppts på.
Alexander säger jag bara!
Nu är det bara att hålla ut, kämpa sig igenom vardagen tills nästa sänsong behagar sig att visas.
Jag längtar till juni, och till säsong 4.

P-p-praaada & P-p-pucciiii!

2011-03-11p

ph

Det är fredag, alright!

2011-03-11
Ibland när jag sitter här och bläddrar bland mina papper så vill min hjärna inte riktigt vara med. När jag ska räkna räknar den, när jag ska läsa så läser den. Men den vill egentligen inte. Så fort jag slappnar av lite och låter den och mina tankar springa iväg så gör den det. Big time!

Jag sitter här, bläddrar lite här och bläddrar lite där, jag springer iväg och kommer tillbaka. Det märks att det är fredag här, ingenting fungerar som det ska, inte heller jag. Känner efter en stund att det kliar på halsen, samtidigt kommer det in en person och ställer sig i receptionen, jag kliar tillbaka på halsen och helt plötsligt försvinner jag in i en annan värld. En värld fylld med andra varelser med en annan dialekt. Engelska från sydstaterna, inga hjärtslag och fangs. Efter en stund landar jag i verkligheten. Det sista jag tänkter på innan tankeslingan bryts är Eric Northman, tokigt det där!
Jag fortsätter med det jag höll på med innan och medan jag promenerade iväg andligt, och in kommer två män med en gigantisk filmkarmera, de kommer från SVT. Oj tänker jag, sen fortsätter min promenad på de slingriga stigarna utan direkta mål.

Basen dunkar. Den känns i min kropp. I mitt hjärta och knopp.

2011-03-09
Homies vad håller ni på med?

Jag sitter här. Lyssnar på lite olika sköna låtar med lite olika varelser.
Kom ju på nu idag att jag inte har visat er vad vi var och gjorde i helgen. Inte bra. Den saken får det bli ändring på, dock inte nu. Min kamera ligger inte inom räckhåll.


Videon till den här låten här väldigt bra, men ljudet är bättre på spotify. Mhm, jag vet att ni satt och funderade på det!


Ett ord - GODIS.


Ett ord: VILKENGRYMLÅTDETTAÄR.


Det här min vänner, är den grymmaste låten jag har hört på länge! Och då hörde jag den för första gången för ett braa tag sedan. "This track is bloody awesome"


UNDERBRA - UNDERBAR!! älskvärd.

Nu ska jag krypa ut ur min håla och sätta mig brevid mamma i soffan.

Jag har sirapi i huvudetilainen!

2011-03-07
Det är måndag. Jag hoppar över träningen idag. Det ger lite dåligt samvete, men jag är trött på att vara trött.

Solen, ack så underbar du är.

2011-03-06i wanna build you up - NYTT!

2011-03-06

Hejdå, jag går nu.

2011-03-05

Ännu ett vårtecken!

2011-03-05
ph
Jaop, jag såg en idag! Dom är tillbaka!

Äntligen

2011-03-05
Äntligen känner man gruset under skorna när man går till jobbet, när man går från jobbet, när man går på lunchen, när man går på stan och tänker på jobbet. Ojojoj säger jag baraaaa! Jag är så trött i mitt lilla huvud nu, det har varit jobb hela denna vecka. Bibblan, SN och TINA. Igår när jag låg i min säng och kollade på lite blood kände jag helt plötsligt hur trött jag blev, det bara sköljde över mig som en våg, jag stirrade ner i täcket en stund och då kom nästa våg och jag blev väldigt ledsen. Det var ju sorgligt på datorn också så det kanske också bidrog en del, men efter att jag gråtit en skvätt gick jag och borstade tänderna och sen var allting bra igen. Jag blev lite chockad, för det gick så fort. Helt plötsligt, pang boom aj, kom det. Och sen efetr bara någon minut hade det liksom svept förbi och över mig, sen var allting som vanligt igen. Jag la huvudet mot kudden och somnade. Sen vaknade jag.
Men, nu, åter till gruset. Det är så skönt! Idag gick jag från bilen till SN:s entré och sparkade i gruset, jag har aldrig varit så förtjust i grus men nu efter den här långa vintern så ger det hopp. Hopp om ljusare tider och våren. Bara ben, skinnjacka, sneakers, fågelsång, kvitter.
Nu är det väldigt lugnt på telefonerna så jag ska passa på att göra lite annat, för om någon timme åker vi till Stockholm.

Värmeskydd

2011-03-04Kanon. Bra att ha när man kollar serier i sängen. Toppen!

Lunch, en fredag klockan två.

2011-03-04
Två små mackor, ett äpple och några avsnitt av True Blood. Ibland är det skönt att sluta tidigt.

Kan hon inte bara vara tyst?!?!

2011-03-03
"De rårörda lingonen petade jag bara runt i, det räckte att lukta på dom för att få en sockerkick."
"Potatisrullen var god, verkligen. Såå om jag åt potatis skulle jag ha ätit upp den"
"Åh glassen var god, den var inte så där supersöt som glass brukar vara. Sååååå om jag åt socker så skulle jag ju ha ätit upp den"

Ingen bryr sig om din skit, håller man på med LCHF ska man inte vara med i matlagningsprogram i tv- tycker Nina samidigt som hon lutar sig fram, granskar kritiskt godiset i skålen och bestämmer sig för en Rollo.
Men den här veckan vann rätt person i alla fall.

Det här är ju toppen!

2011-03-03

Onsdag, min vänner. Onsdag.

2011-03-02
Dagarna har gått, de har bara rullat fram. Det är ingenting som jag egentligen jar reflekterat så mycket över, vardag tror jag att det kallas. Nu när jag skrev det där så tänkte jag att min vardag inte är så pjåkig ändå, eller jag är bara glad att jag har jobb, för annars blir jag så deppig.
När jag skrev senaste gången kände jag mig lite, hur ska man säga, sliten... Men idag är jag pigg som en lärka! Eller? Jag sitter just nu tillbakalutad i soffan och vilar ögonen på mr Moberg. Min mamma och jag utbyter några ord ibland, men mest sitter vi tysta.
Imorgon är det torsdag, som ni säkert redan vet, och då är bibblan stängd, det visste ni inte! Men jag och alla andra kulturtanter ska jobba i alla fall, ni ska bara veta vad mycket roligt det finns att göra på ett bibliotek, på ett folktomt bibliotek...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus