det är jag och Mangan ikväll. klagar inte alls.

2013-01-30
 

lunchunderhållning i kollektivet

2013-01-29
 
Huvudet känns som trögflytande honung. Föreläsningar hit, och föreläsningar dit! Ibland när man kommer hem på lunchen känner man hur hela kroppen, och framför allt sinnet, bara skriker "NEJ gå inte tillbaka, stanna hemma och råd bot på din ångest!" men nej. Ska snart gå igen, men innan dess får jag kolla lite till.

typ så här kändes det att gå upp imorse...

2013-01-29
 
Och jaa... den där uppdateringen om min presentation som jag skrev härom kvällen, den glömde jag bort. Men jag blev klar! Jag hade flera timmar till godo. Och presentationen gick också bra. Fick bra feedback och jag tyckte att min presentation om Okapin (som det hela handlade om) gick mot förmodan bra, just med tanke på att jag bara hade läst igenom mitt manus en gång innan det var min tur att tala.

ett litet sidospår

2013-01-27
 
 
 

update #1 18.49

2013-01-27
 

#helgen

2013-01-27
 
Fredag: Ingen skola. LEDIGHET = gemensam frukost med scones och juice (lyxen), fika och kortspel på Bagarstugan, chill hemma i soffan och kvällen avslutades med teaterhäng, spökjakt, popcorn och kurragömma.
 
Lördag: IKEA med mina päron och Emz. Fika runt Kollektivets runda köksbord till ljudet av en slagborr. Mina tavlor är uppe, spegeln på plats och det är bäddat med det nya underlakanet. Jag vill tacka för alla hjälp jag fått från mina föräldrar. Äggen som mamma hade med sig kommer räcka i alla evighet känns det som varje gången jag ser den fulla plattan i kylskåpet men om jag känner mig själv rätt så är den faktiskt borta snart.
Mot kvällsningen började det röra på sig mellan våra väggar. Det var kö till duschen, hår lockades och det var sminkning på g - overallerna åkte på och vi åt kycklingtacos tillsammans, återigen runt det runda bordet. Förväntningarna om en bra kväll hade börjat gro inom oss alla och vi enades om att göra den så bra som möjligt. Tycker att vi lyckades ganska bra faktiskt.
 
Söndag: Det här med framförhållning är ju min specialitet... En presentation ska vara klar imorgon, jag börjar nu. Kan uppdatera er om när jag är klar om ni vill? Vill ni det? Ska jag göra det? Är det något som någon överhuvudtaget ger ett jota i? Äsch jag gör det. Allt för er min änglar.
Annars idag har jag sovit. Träffat Amanda på stan och tog en två timmars fika på Espresso House, hennes väna ansikte lyste upp min trötta söndag. Skönt att få prata med henne face-to-face och att få se in i hennes ögon när man pratar. Sen gick hennes buss. Nina gick hem, myste i Kollektivet, åt och skrattade. Nu sitetr jag här, snart ska det göras pannkakokr och presentationen ska skrivas - WOOP! 

#kravall

2013-01-26

Sjukt sugen på ananas, kanske?

2013-01-26

jävligt bra hemsida!

2013-01-25
Kommer inte länka dock. Den är privat. Ville bara skryta lite.

WHEN SUPER PRODUCTIVE PEOPLE PISS ME

2013-01-24
 
veckans feeling, typ.

trollar med mina ord.

2013-01-22

på föreläsning.

2013-01-22

jag och emma, i just detta moment!

2013-01-21
 

det funkar ju inte!

2013-01-21
Sitter i köket. Emz sitter mitt emot mig, äter klubba. Hon försöker fresta mig. Hur går det? Jag vet inte riktigt om hon fick den reaktion hon förväntade sig...
 
 
Men glad måndag på er!
 
Vad har ni gjort i helgen? (jag vet, jag ställer en fråga till er - ingen kommenterar, så jag förväntar mig inget svar)
Jag har i alla fall haft en bra helg, åkte hem till Nyköping i fredags, jobbade och tog sen en promenad med mamma, åt pannkakor och åkte hit igen. HÄR blev det fest med mina Snattare och stofilerna i Skurkeriet. En bra kväll, helt klart!

GOD AFTON!

2013-01-18

ibland behöver man bara en spark i arslet

2013-01-18
Så kom igen - GE MIG EN DÅ!

"Nina, kan du berätta om din dag?"

2013-01-18
ATT JAG KAN!
(varnar er redan här för ett inlägg utan någon som helst relevans, uppnådd intressenivå eller samhällsförankring.)
 
Min dag började redan för flera timmar sedan eftersom att jag som vanligt var vken lite för länge. Klockan hann slå nytt dygn, Nina lyssnade som sagt på Alex och Sigge, pratade med folk på fb och somnade ifrån obesvarade meddelanden. 
 
00.40-ish stängdes hjärnan av och jag stängde mina blå. Försvann till en annan värld.
09.00 klockan ringer. Försöker vakna, går inte. Tvingar mig att öpnna ögonen men stänger dem fort igen, ljuset är för starkt. För ljust. Kollar instagram, somnar med mobilen i handen. Vaknar med ett ryck och slänger mig ur sängen (brukar vara det mest effektiva sättet)
09.06 smyger ut från mitt rum, kraxar "Heej" till Tuss som står och fixar sig på toaletten. Tar ett planlöst varv.
09.10 häller upp ett glas juice som blev över från gårdagens frukost. Brer några Finn Crisps och häller upp yoghurt. Petrus vaknar.
09.20 äter - tid förflyter
09.50 ligger i min säng, skannar internet på ALLT. Bara bra information, typ: bloggar, skvaller, facebook och annan meningslös fakta.
10.07 smsar
10.15 blundar en stund
10.20 får sällskap av Petrus, vi pratar om vilken sida i sängen som är bäst och om man faktiskt ska försöka göra någonting. 
10.24 ringer pappa, han vill inte prata med mig.
10.26 pappa ringer upp, nu har han tid.
10.30 kastar boll upp i taket.
10.37 snor frugans hörlurar, testkör en låt - lägger tillbaka dem i fåtöljen igen.
10.40 börjar skriva på det här inlägget.
10.44 KLAR ligger kvar i sängen och självföraktet växer i min kropp. Hostar.
 
PUSS
 
 
 
 

bra dag fan.

2013-01-18

Denna torsdag började väldigt bra. Fick bra frukost som bestod av lite mer än vad den vanligtvis brukar göra - kan ju inte gå fel!
Kändes som att vi sen tog den väldigt korta sträckan till skolan i max två kliv för pang, poff, kapow så var det föreläsning i varumärkes profilering.

Aja, dagen har varit bra. Tänker inte tråka ut er med en full redogörelse över vad/hur/var jag spenderat varje minut av idag. Just nu ligger jag i alla fall i sängen och tänker snart knyta ihop säcken, detta gör jag tillsammans med Alex och Sigge. Kan ju inte heller gå fel!


de tre musketörerna i Lilla Kollektivet diggar bara bra musik.

2013-01-17

nina i en annan verklighet.

2013-01-16
bild

jorå, såatte.... en helt vanlig kväll i sängen!

2013-01-15
Nyduschad - hel och ren och med skitiga glasögon ligger jag i sängen och väntar på John Blund. Men till min tröst har ju AHS (American horror story) kommit igång igen efter jul och jag kunde inte vara gladare!!
 
 
 
 
 
 
 

bilder från en telefon.

2013-01-15

HEMMA!

2013-01-14
Jag och Petrus har landat. Vi är tillbaka - på Knugis.
Nu känns allting som vanligt. Min fru hade städat köket, klippt sig och välkomnade oss med kramar när vi kom hem. Sen blev det skvaller och uppdateringar om allt som hänt, sagts och gjorts under de dagar vi var ifrån varandra, och ett moment med handhållning i köket.

sista åket...

2013-01-12


"så du får sitta längst fram i taxin!"

2013-01-12

Min bästa Emz kör och jag fick sitta fram, betyder det att jag har hankat mig upp i hierarkin? Nae, det skulle ingen vilja erkänna. Det skulle ju vara som ett släng av självförakt för de andra. Nu ska vi inte snöa in oss på detaljer här, men det är Alex & Sigges röster som håller oss sällskap, och snoriga snarkningar från baksätet.

Vi sitter i alla fall i bilen, på väg. Igår såg vi oerhört vackra fjäll, solnedgång, ren och älg. Undrar vad denna dag har att erbjuda.


Dagens bilder!

2013-01-11


Dagens bild!

2013-01-11
(snodd från Johan, jaa..det är han i mitten.)

så jävla t-rött!

2013-01-09
Känns som att jag har varit vaken alldeles för länge, igen.
Sovit för lite natten till idag, för lite på tåget och stannat uppe för länge ikväll. Varför kan man aldrig lära sig? JO för att det helt klart finns annat som lockar!
 
Nu har jag i alla fall okuperat Emmas säng, tänderna är borstade och huset är tyst. Än så länge känns allting väldigt bra! Jag ska sova. Vi hörs imorgon. Kanske kommer det en uppdatering från Åre.
 
Ron har så rätt! Gör om, gör rätt - GOD NATT!

Norrköping - Östersund: snart framme

2013-01-09


Respons på förra inlägget:

2013-01-08
"Läste Är det NÅGON du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Sen såg jag att det stod, NÅGOT, ha - ointressant!" sagt av Fru Therese.

"Asså den där Kräftskivan, den kommer jag fortfarande inte ihåg!" sagt av Andreas Sprazer.

Bara för att!

2013-01-08
Hej kamrater.
Just nu sitter jag i min favorit fåtölj, luktar lite svett, och snackar skit med Tess. Jag trivs, men känner mig lite kluven, av olika anledningar - men en av dem är det som nu komma skall, det här nere.
Anledningen är att jag alltid har haft en delad kärlek för såna här listor, hatälskar att läsa och har ofta tänkt "vem fan orkar skriva såna?!". Har aldrig skrivit en här förut men nu snodde jag den här från Madde och tänkte bara "Nej nu jävla ska ni få veta lite skit!" och så blir det nu.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Att jag gjorde!
Höll du några av dina nyårslöften? NO. Har fortfarande inte en kropp som platsar hos Victoria Secret.
Blev någon av dina vänner föräldrar i år? Hahaha, neeej.
Dog någon som stod dig nära? nej.
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Ja, bättre sommarväder med en hel del mer spel och lek i folkparken. Men dettta kanske bara beror på min sjuka längtan tills dess.
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Inte fan vet jag, men jag kommer helt klart minnas Kräftskivan, (karatefyllan...), Nyårsafton och dagen då Lilla Kollektivet skapades.
Vad var din största framgång 2012? Att jag gjorde Norrköping till min stad. Det är här jag är hemma nu. Är otroligt stolt att ha kommit så här långt efter att ha känt mig obekväm så pass länge. 
Största misstaget? Alla dessa onödiga konflikter och felprioriteringar.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ni som läst min blogg tidigare veckor vet att svaret är: JA.
Bästa köpet? Hm, svår fråga... vet knappt vad det är för dag i dag så hur ska jag kunna komma ihåg allt jag köpt under året? Men mina DrMartens är ju ett av de mest använda köpen i alla fall!
Vad spenderade du mest pengar på? mat, hyra, party och tågresor.
Gjorde någonting dig riktigt glad? yes. Ohyes.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, jag har lyckats stå på mig, hittat mig själv och lärt känna bra peeps - bara bra saker.
Vad önskar du att du gjort mer? Låtit fettet BRIIIIINNAA!!! (läs: tränat)
Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat bort så mycket tid på ingenting.
Hur tillbringade du julen? Hemma med la familia i den Lemonska våningen.
Blev du kär i år? Nej.
Bästa boken du läste i år? Projektledning, Lerning the digital age, Leraning Web Design, eller nån annan otroligt spännande kurslitteratur - skojaaa. Jag vet faktiskt inte, som vanligt börjar jag på flera böcker samtidigt och sen läser jag inte ut någon. Men jag vet att jag läste Håkan Nesser i somras och han är ju alltid bra. Plus många artiklar i National Geographic.
Största musikaliska upptäckten? Lilla sällskapet har ju kantat livets glada dagar tillsammans med Petrus och Tess, och PG.LOST(!) och alla musik i Les Misérables.
Något du önskade dig och fick? Ja, materiella ting och själslig tillfredställelse.
Något du önskade dig men inte fick? vet inte riktigt, men önskan om en hund kommer aldrig att försvinna, eller för tillfället uppnås.
Vad gjorde du på din födelsedag? var hemma i gamla och trygga Nypan. 21 är väl ingen ålder att fira?
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det finns det.
Vad fick dig att må bra? närheten och alla er, mina kamrater.
Vilken kändis var du mest sugen på? Öööh... KIT HARRINGTON, och Chris, utan tvekan.
De bästa nya människorna du träffade? Moroten.
Mest stolt över? Mig själv
Högsta önskan just nu? Dels att jag ska bli bättre på att ta tag i saker och ting, röra på mig mer och att alla i min närhet mår bra.
 
Nu plingar det på dörren - PETRUS ÄR HEMMA!!!!!

#laddar

2013-01-08


I'm back. I alla fall för några dagar.

2013-01-06
 
 
Ligger i min säng. Stirrar upp i taket och sjunger med i massa bra musik som pumpas ut ur mina efterlängtade högtalare. Vi är äntligen återförenade. I alla fall för några dagar.
Mor och far skjutsade ner mig till Norrköping tidigare idag, vi hann till och med en fika i Kollektivet innan pappa hoppade in i hissen och skrek "Kristina, nu åker vi!".
Det var skönt. Nu ska jag nog ta en dusch, tänka ut nåt att äta och se en film. Vilken får vi se.
Men en sak är säker - det känns bra att vara tillbaka. I alla fall för några dagar.
 
 

Den här är till dig FREDRIKA!

2013-01-06

Utmaning #1

2013-01-05

Andra dagen som lilla plutten här (jag.) är feberfri. Efter att ha legat hemma, snorat, kraxat och klagat så mycket jag kunnat i min ensamhet kände jag för att göra någonting. Sååå...

Dagens utmaning: simma 2000 meter
Status: DONE!


nina i en annan verklighet.

2013-01-04
 
 
 
 
 
bilder!
 
 
 

Ett påstående

2013-01-04

Man vet att Nina har varit sjuk när jeansen sitter bättre efter jul än vad de gjorde innan. #gottnyttårfan


fettuttråkadtjej_91

2013-01-03
 
Jag är sjuk. Mår inte alls bra. Febern gör mig galen, både till sättet och rent psykiskt. Hostar tills det gör för ont. Huvudet bultar. Och det gör ont i hela kroppen. Men jag e inte bitter!
 

klicka på bilden vettja!

2013-01-02
 
 
 
 
 

Ett nytt år, nya möjligheter, nya ställen att somna på!

2013-01-01
Igår, hur hade ni det?
Jag hade det bra! Myspys med bubbel, god mat, bra sällskap och fyrverkerier över hela Norrköping. Nu MÅSTE jag skriva lite rapport, men tänkte bara säga hej. Och GOD FORTSÄTTNING kamrater.
 
Nina Melon - första januari, 2013.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus