Norrlänningar!

2010-08-31
Lulebor, mina peeps.
Älskar fotografiet, bilderna! Äntligen börjar svenskar fatta hur det ska se ut och vart skåpet ska stå.


You like what you see..?

2010-08-31
Kollade igenom datorn lite snabbt, nu, så här på kvällskvisten! Hittade så jävla massa skit. Typiskt. Jag har skit överallt. Men även lite roliga saker, så som gamla bilder på mig och mina vänner. Mina vänner som nu befinner sig flera mil bort. Vissa längre bort än andra, men egentligen spelar det inte så stor roll hur stort avståndet är, för så fort de inte befinner sig i närheten så känns det långt bort. När de bodde i Trosa, Vagnhärad, Ocklepund eller Hottorp så var det okej, men nu är de inte på sina vanliga platser längre och då spelar det ingen roll om de bor i Tromsö eller Göteborg.

Men, det var ju inte det här jag skulle skriva om egentligen. Det blev bara ett litet sidospår. Nu vet ni hur min tankebana gick precis där, och då.
I alla fall, när jag gick igenom datorn så hittade jag även lite andra bilder. En massa nakenbilder på MADELEINE, nej det gjorde jag inte, utan en hel del egobilder på mig själv. Men som många vet, så är jag inte alltid så mycket för att vara med kort. Fredrika brukade alltid skratta åt mig, för innan kortet är taget så hinner jag göra typ 10 olika miner innan jag bestämmer mig för vilken som ska förevigas på bild. JAg ser i alla fall rolig ut.

Men här mina nära, här ser ni en brud som har klappat kossor i dag. En av dom försökte till och med äta upp hennes ben. Måste vara för att hon ser så smaskig ut, det var ju inte för inte som man kallades Smarris i Arvika. Jahapp, nu drog jag upp det också....Mamma och pappa måste ju vara stolta, eller hur?

godnatt.

2010-08-29
samma bild. samma måne. samma månskugga. samma moln. men ändå så olika.ett dygn utan dator...

2010-08-29
Igår följde jag med ner till stugan.

Det blev en tidig morgon, väcktes av mor min lite efter nio. De sista jordgubbarna för denna sommar åt vi till frukost, vattnigt men helt okej, sen blev det att snabbt göra sig redo för nya äventyr. Efter bilprovkörning med pappsen blev det en tripp till torget och alla färska grönsaker. Sen blev det mest godisätande och läsning, sov någon timme och kollade på film senare på kvällen. Det var skönt.

Idag var det tråkigt väder och det regnade som f*n under natten, vi bestämde oss för att ta en tripp till Trosa, först behövde jag och mamma hem en sväng, men efter att ha varit hemma och sminkat oss och plattat håret så åkte vi.
Där står han, lite som en pinne i skit.

WOW!

2010-08-26
Woow. Det finns två saker som jag är väldigt fascinerad av, och det är:

1. Miljön och naturen. Allting lever i samspel med varandra, vi skulle inte klara oss själva, ingen skulle göra det. Saker och känslor som vi uppfattar kan alla levande varelser på denna jord också göra, på ett eller annat sätt. Naturen är oerhört vacker och jag slutar aldrig att förvånas. Det finns så mycket som vi inte vet om. Det finns så mycket som vi inte har sett. Alla världens färger, vyer, möten och situationer, de är oändliga och underbara.

2. Personer som är väldigt duktiga på vad de håller på med. De ska inte bara vara bra, utan finemang! Det är konstigt, men så fort någon är väldigt duktig på någonting så tycker jag att den personen är lite bättre än alla andra. Det här gäller inte allting utan det gäller främst kunskaper inom vissa ramar och ämnen. Jag skulle inte bli helt tagen av en person som är riktigt duktig på marknadsekomi och alla dess för-/nackdelar, hon är ju bara tråkig, men om hon till exempel skulle ta otroligt fina bilder, ja då skulle jag bli helt till mig.


Det hör ihop, jag ser ett samband. Den som kan fånga naturen på bild, den är nästan som en gud för mig. OMG liXx!Alla bilder finns här


torsdag

2010-08-26
Kom hem för en liten stund sen, har faktiskt "jobbat" idag, i hela två timmar. Det var hårt måste jag säga.
Ibland om man har tur så möts man av en svart katt när man kommer in genom dörren. Han brukar sätta sig framför dörren redan innan man hunnit upp till vårt våningsplan. Men inte idag. Han ligger kvar i sängen och nästan vrider på huvudet. Det är som att han inte riktigt orkar, han är så nonchalant! Han vrider lite på huvudet, bara så att det ena ögat syns, sen typ spärrar han upp dem så mycket att han tror att jag kan se båda hans ögon. Han rullar över på rygg och slänger alla tassar rakt upp i luften, sen kurrar han till.

Han har många konstiga läten den där filuren. När han galoperar runt i lägenheten har han ett, då skriker han, när man kommer hem har han ett annat och sen när han bara är korkad och vill ha lite uppmärksamhet då är det skärande och klara mjauningar. Som härom morgonen. Klockan var ungefär halv nio och jag hade precis somnat om efter att ha lyssnat på byggubbarna utanför mitt fönster. Katten hoppar upp i min säng, lägger sig vid mina fötter med en piskande svans. Ställer sig upp, trampar omkring, går så att han ställer sig max 5 centimeter från mitt aniskte och så lägger han av världens jävla "MJAAAUU!" Jag blev skiträdd och undrar vad det är som har hänt. När jag öppnar ögonen har han satt sig ner, han bara sitter där, 5 centimeter från mitt ansikte, och bara glor. Jag stryker honom lätt över huvudet och kliar honom under hakan, 3 sekunder senare attakerar han min hand och springer fräsande därifrån.

Har jag någon gång sagt att han är lite konstig?

Happy Socks

2010-08-25
batik tights 03.
cotton tights 02.
cotton tights 03.
over&under 01.
ränder.
hemp&recycled 03.

mysiga. fina. söta. roliga.


hejhej, hallå träningsvärken.

2010-08-25
Har legat och kurat ihop mig under täcket ett tag, lyssnade på regnet som slog mot fönstret och jag sträcker försiktigt ut högerfoten. Långsamt känner jag hur det blir kallare och kallare, ångrar mig redan och drar tillbaka foten in under täcket, och in i värmen. Det är 13 grader ute. 13! Det är inte speciellt mycket...

Kaffet puttrar på i köket och katten springer runt och jamar. Han är tokig, fast älskvärd i alla fall.


otroligt.

2010-08-24
Nya versionen av Beverly Hills, 90210, är helt otrolig. Den är så jäkla dålig, men jag kan inte sluta titta!
Har hela första säsongen på datorn, har bara haft den i ågra dagar, men nu har jag fan inte många avsnitt kvar. Det går med en rasande fart. Förstår inte riktigt varför en serie med stört jobbiga karaktärer, dåligt skådespeleri och sämsta manus ska fånga mig. Konstigt det där. Kanske ska kolla vidare nu...

Höhöhö

2010-08-23
Sitter i soffan med föräldrarna, vi kollar på Fångarna på fortet. Jag kan inte sluta tänka på att det här verkligen är ett program som ska sändas på fredagar. Det kan inte hjälpas, men det är ju så, eller hur?
Det är ju nästan som om Allsången skulle börja visas någon annan dag än tisdagar, eller om Kalle Anka började sändas på nyårsafton istället för julafton. Fångarna på fortet är förevigt förknippat med fredagar, chips och godis, mys i mammas famn och slumrande i soffan.

Men det var då det. Då man var liten. Nu när man helt plötsligt anses vara stor och vuxen, så sänds det på måndagar. Alla dessa förändringar... ;)

Nu är det klippt.

2010-08-23
Snart kommer mamma hem, vi ska röra på oss idag.

Wooooawa!

2010-08-21
För en gångs skull så är jag klar, jag behöver inte skynda mig eller stressa, ingen behöver vänta på mig. Det är helt otroligt, verkligen. Jag sitter här i soffan, kollar på sex and the city med min Mandurt, som för övrigt var klar redan när hon kom hir för ungefär fyra timmar sen, sminket är på och håret ser hyfsat ut. Och vi ska inte gå till bussen förrän om nästan en timme! Målade naglar har jag också.

Jaja.
Det är inte ofta detta händer. But remember this time, jag kan förvåna er, eller hur?

redan

2010-08-20
Är fredagen redan slut?
Jag tycker inte ens att det känns som fredag, och nu så är den helt plötsligt slut.
Eller, den är slut för mig i alla fall. Jag ska sova strax, ska bara läsa lite först, för imorgon ska jag jobba. 07.45 ska jag vara utanför dörrarna till det stoora företaget som nu agerar arbetsgivare för mig. I alla fall vissa dagar, men vafan, det är helt klart bättre än ingenting. Jag har en bra känsla över det här.

I morgon blir det Trosa och party för allas våran Madde.
Ska försöka sova lite innan jag sätter mig på bussen och far iväg.

Skit ner er party people, I hate you!

OH! De har ju helt klart lyckats...

2010-08-20
Arbetsförmedlingen. Jag har kommit på deras koncept. Jag vet hur alla inskrivna hittar jobb. Alla söker frenetiskt för att de vill verkligen inte vara kvar där. Jag vet, det måste vara så! Om det inte vore för deras jävla skitiga system och äckliga medarbetare så skulle jag UNNA mig någon veckas ledighet efter 6 veckors sommarjobb och hela livet av plugg.

MEN FAAAAN!

Nu ska jag göra som lamaungen på bilden

2010-08-19

Vi hörs imorgon mina vänner, då blir det ingen sovmorgon direkt. Jag ska på Arbetsförmedlingens basinformation 08.30 JIPPIE! Jag kommer att få lära mig så mycket viktigt...

Och Fredrika, ta det lugnt ikväll.

Jag har fått en film.

2010-08-19


Jag fick den av Madde igår, som en tidig födelsedagspresent.
Thank yoou!

Jahapp.

2010-08-17
Idag har jag kollat igenom bloggen ett par gånger, och jag har insett att jag inte skriver lika mycket längre. Det var i alla fall det som jag tänkte på, jag uppdaterar ju i alla fall hyfsat men det är inte så ofta det kommer upp inlägg där jag verkligen beskriver saker eller vill berätta nåt. Det ville jag förrut, men tydligen inte längre. Jag kunde vara rolig (eller, det har jag ju i och för sig bara fått höra av kompisar under sena fredagskvällar...) och ibland hade jag till och med glimten.

Ibland känns det som att allt sånt är bort, ibland inte. Jag tror inte att allt sånt är borta, inte alls, utan jag väljer bara att inte skriva det. Jag har blivit lat och det är en sak som jag verkligen hatar. Innan kunde jag skriva upp massa konstiga idéer i mobilen och den blev så klart full med anteckningar efter ett tag. Nu har jag mest gamla anteckningar som jag inte kommer ihåg vad de egentligen hadlar om, vad själva poängen är, eller snarare var. När man fortfarande gick i skolan och var tvungen att tänka mer och när man fortfarande människor varje dag, då användes min hjärna mer. Hur hög tror ni, på fullaste allvar, att min hjärnverskamhet var på jobbet? 6 (SEX!) veckor av städning -trivselstäd som det så fint kallas, gräsklippning, ogräsplockning, sopkärlsrengöring och körning, namnbytning i trappuppgångar... Jag vet svaret.

De enda gånger som man tänkte var när man var hungrig och kissnödig, och det gjorde man ju så klart av helt primitiva anledningar, det är ju bara så. Om man känner att man är hungrig så reflekterar man över det, klagar lite och sen kan man inte komma från tanken av att man är just hungrig.
Eller som när vi under helgen bestämde att det skulle bli utgång nästkommande fredag, på måndagen hade jag redan tänkt ut vad jag skulle ha på mig och hur jag skulle sminka mig. Och det hade jag gjort innan frukost, alltså innan 09.00, då hade jag inget mer att tänka på den veckan.

I might give them some sheets. Rubber sheets.

2010-08-17
Min idol!


Kolmården 2010; Safariparken

2010-08-17

Skor i sin bästaste form.

2010-08-17


Honey Mid Zip


Honey Mid


All Star Speciality Ox


Bilderna var det ja, ska börja nu. Eller snart i alla fall.

pics

2010-08-17
Igår när jag låg och kollade på Djursjukhuset kom jag på att jag inte har visat några bilder från när vi var på Kolmården. Måste lägga över dem till datorn, fixa och trixa lite, sen så!

Djursjukhuset.

2010-08-16
Haha! Det där var helt klart det roligaste jag sett på hela dagen!
Det var kameler som sprang i det avsnitt som jag nyss tittade på, superkul.
Oj vad det regnar, och mitt fönster på vid gavel...

Men den är ju så flummig.

2010-08-16
Amanda står och diskar, jag ska säga till när de flyger i musikvideon. Hoppas att jag hinner med!
Vi har det så mysigt, vilken dag det har varit hörrni!
Blev väckt av en målare som såg väldigt förvånad ut när han fick syn på mig i morgonrock och skrynkligt aniskte i hallen.
Har varit på arbetsförmedlingen där jag blev oerhört deprimerad och fick ångest, det är ju bara ett ställe för fula människor.
Sen har jag åkt i en röd bil, fyra varv tog vi rondellen nere vid N.A Svensson och sen fortsatte vi runt i Nyköping.
Och nu sitter jag här i Amandas kök, hon måste duscha.
Nu vill jag bara önska Fredrika  lycka till i den nya hemsataden, och hoppas att thaimaten smakade bra!

I'm a free woman now, eller ja arbetslös heter det också.

2010-08-13
Madde. Amanda. Brudarna är här. Ska snart byta om. Sminket är redan klart. Sen bär det av ut mot Fredrika och Kottorp. Syns vi i "vimlet"?

Onsdag. Torsdag. Fredag.

2010-08-10
Okejrå. Det är inte varje dag man fyller 19. Sista året som tonåring. Vad händer sen? Blir man vuxen då, bara pang poff boom? Men i alla fall mamma, det här önskar jag mig till min suuperspeciell, alldeles egna, dag som faller in om inte alls för länge.


tryck här.tryck här.privata bilder, ingen länk.

Jag tror faktiskt på sånt här. Gör ni? På horoskop och sånt alltså.

2010-08-10
Vad tycker ni, stämmer det här på mig?

Jungfrun är både praktiskt och teoretaktisk lagd. Hon styrs av den verbala Merkurius och det gör att hon har lätt att ta för sig i alla former av säljande sammanhang. Som person kan Jungfrun upplevas som petig, korrekt och analytisk, men hon är också varm, humoristisk och kvicktänkt. Att fånga en Jungfru tar tid. Hon inser inte vad som är så fascinerande med kärlek, eftersom det är alldeles för mycket känslor och för lite förnuft. Lyckas du ändå få din Jungfru på fall kan du räkna med en het, passionerad och lojal partner.

Jag vet inte riktigt, en del grejer kanske...

Tisdag. Onsdag. Torsdag. Fredag.

2010-08-09
Vad säger dessa program om mig egentligen?
Det goda livet, del 9 av 12
Cleo, del 7 av 9
Djursjukhuset, del 5 av 10


Svara inte på frågan, jag vill inte veta. Men de där programmen ska jag ha sett när veckan är slut, då har det ju till och med kommir ut nya avsnitt på play. Just nu ligger jag i mammas säng, sniffar på hennes kudde och kollar på Det goda livet, det är så mysigt, Hugh är så mysig!

Just det! Jag hade ett stort ögonblick i morse. Kolla bilden.
Inte för att själva bilden är tagen i morse, men händelsen. Bandet är nu av...


Hett

2010-08-09
En sak som är oerhört svår att motstå är helt klart dialekter, speciellt när det gäller engelska, och då ska det så klart vara british english. Om man är britt och pratar så där fint som bara de kan, då behöver man inte göra mycket för att imponera på mig. Jag faller som en fura, direkt, ja typ i alla fall.
Och shit! Herregud! Vilken musik de gör också, det är ju nästan tokigt. Och sen ser dom ju så bra ut, i alla fall Alex. Han är inte min, men han skulle vara om han visste att jag existerade. Det vet jag. Känner det på mig, han skulle helt klart dumpa sin nuvarande heta tjej för mig! Och han har en jävla tur, för han bli bara finare med åren!


Det är han till vänster som ni ska spana in. Okej, men sen en annan fin sak. Han är liksom fin på sitt sätt. Eller fin är han väl egentligen inte utan mer het. Det är ju Travis. Låten har man ju hört ett antal gånger på radion, och vår vän Curry har nynnat den många gånger (puss på dig norgebo!) och jag har samtidigt hört hans namn och vetat vem han är, men en sak som jag inte alls tänkte på var hur snygg han är.
Det är så klart människan i mössa som jag pratar om. Om duger, även fast han inte är engelsman.


Höhö, jaaa, nu vet ni det också.

Tv.

2010-08-08
Åhh! Jag och mamma har nu precis kollat på Alice in Wonderland, den var så bra. Jag vill ha den. Vilken underbar film!
Nu är det fotboll som gäller och i den här frågan går jag faktiskt i min pappas fotspår, jag håller på de blå. Chelsea. De ligger just nu under mot Manchester United, 1 - 2, men 6 minuter av ordenarie tid.

torsdag.

2010-08-05
Slutade tolv idag, satte mig i bilen och for iväg till Kolmården. Snart är klockan kvart över sju och jag är trött som ett litet barn, blir så när man får så många intryck under en och samma dag. Bilder kommer om några dagar, måste bara hämta kortläsaren inne i stan. Puss på er så länge, nu ska jag kolla tv i väntan på Ernst, min mysgubbe, sen sängen med en bra bok.

Ojojo...

2010-08-03
Inte många dagar kvar nu. Bara 8. Har kryssat av dagarna i min jobbalmenacka. Snart tar det slut!Här har ni dagens absoluta favorit låt! Har nynnat på den hela dagen, hörde den i bilen på väg in till stan imorse, den var fin då måste jag erkänna. Lycklig man.

En riktigt gammal goding

2010-08-02

fuck forever.

2010-08-01
Min spellista är såå bra! Börjar bli lite nöjd.
Nu ska jag duscha!
Sov sött sen mina vänner

There's a big black sky over my town

2010-08-01
Jag sitter mitt emot mamma i köket. På bordet står min vita dator och mammas slitna kokbok. Den är tjock och plasten har börjat gulna och släppa från sina fästen. Helgen är snart slut men det gör ingenting för den har varit så bra. The Ark spelar på radion men jag tänker på en av Robyns låtar och blir förvånad när jag kommer tillbaka till verkligheten och musiken inte stämmer överens.

I fredags blev det grillat i kylan och vinst i kubb. I lördags blev vi med vovve och snart väntas det ännu en promenad. Stugans gröna lummighet har tillfälligt byts ut mot stadens sus och rus och dus. Mamma vill baka, men vet nog inte riktigt vad. Hon bläddrar i olika böcker, visar upp några bilder i bland och berättar hur mycket bakpulver det ska vara i Lisas kaka. Jag får ett sms, och ska kanske snart träffa en vän.

Mamma ger mig några olika alternativ och jag ska bestämma vilket som låter bäst. Hon reser sig upp och börjar plocka fram alla ingredienser, hon pratar för sig själv.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus