Famlijen Lemon/Wennberg på semester?

2012-03-30

MAMMA


PAPPA


BARN


bilder

Det här med att leka med en boll

2012-03-29

Det är nu fåfängan kommer krypande, ut ur sitt mörka hålrum.

2012-03-29

Min hy mår inte bra. Den protesterar. Mot vadå? Jo mot vädret.

Den är känslig, och kinkig - jävligt jobbig med andra ord. Nu när det skiftar mellan kallt och varmt, sol och ösregn, torrt och fuktigt, så blir den extra grinig.
Det är därför som jag ser ut som en prickig korv i facet.
Det kommer inget bildbevis på detta, ni får helt enkelt bara tro på mig. För den här gången.

Jag ville bara dela med mig.


Gårdagen

2012-03-29
Igår regnade det. Det regnade riktigt ordentligt.
Jag sade att det passade mitt ganska så dåliga onsdags humör. Vissa höll med, och jag förstår dem.
Under morgonen hade vi en helvetisk uppgift, den lades upp på kurshemsidan klockan 09.00 och skulle vara inlämnad klockan 12.00. Den var inte rolig, men vi hjälptes åt några stycken och jag fick i alla fall iväg en lösning, som förhoppnings är rätt.
För att fira att skiten var inlämnad firade vi med kebab, jag blev inte så mycket gladare. Sen väntade en lab, vi ska retuschra oss själv och denna uppgift är ju inte alls störande. Jag kommer bli skadad. Jag vill alltid se ut som mitt retuscherade jag - går det?

MEN! Sen kom hon som en ängel från ovan, Emma. Hon bjöd hem mig till sig, i Linkan, vi kunde photoshopa tillsammans, mysa och äta mat. Jag sa JAA! Och det var så trevligt. Me like, och det bröt mitt sura jag.

Vid lite för mycket pengar i fickan

2012-03-28
Så skulle jag slösa bort dem på något sånt här:

Drömma kan man ju alltid, eller hur?

Det här med porträtt...

2012-03-28

är nog inte riktigt min grej!

lördagens låt!

2012-03-27


Ni som var med vet varför^^ Så episkt passande! Eller jag tyckte det i alla fall, vilket folket i min närhet mest troligen uppfattade eftersom jag sjöng den helt random under hela kvällen.

Tisdag? Bara?

2012-03-27
Lite så kändes det när jag vaknade imorse.
Inte så roligt med andra ord. Men så kom jag att tänka på att om inte denna tisdag fanns, inte skulle existera, så skulle inte morgondagen göra det heller. Det skulle inte komma någon onsdag och vi skulle inte få helg. Så jag nöjde mig med att det var tisdag. Att det ENDAST var tisdag menar jag.

Det fina vädret är inte här längre. Igår när jag och Petrus gick till skolan sken solen och det i alla fall hyfsat varmt, efter föreläsningen var det kallt (!) och blåste på rätt bra. Idag är det samma skit, det är mulet och tråk. Men det jag stör mig som mest på är att jag inte har min jacka här, så jag får traska omkring i luvtröja och känna mig som en riktig lodare!

Men skit samma! Nu sitter jag i skolan och väntar på att min grupp ska komma hit, jag vet att i alla fall en kommer vara tvungen att bjuda på föresningsfika vilket inte jag har nåt emot. Jag sippar på en liten latte, och har pratat en stund med mamma, den här dagen blir nog helt okej förresten - om jag överlever det kommande fyratimmars seminariet i eftermiddag vill säga.

Barcelona baby!

2012-03-26
Det råkade bli ett ofrivilligt blogguppehåll där, det var ju inte meningen!
Men mina kamrater, nu tänkte jag bjuda på lite bilder från Barcelona. Jag har hur många som helst känns det som, och det har varit svårt att välja ut vilka som ska upp här (eftersom det är så segt att ladda upp bilder...). Syftet med resan var ju lite att fira min pappas födelsedag, och han verkade rätt så nöjd med det han fick, vilket innebär själva upplevelsen och de presenter han fick.
Jag hade trelvligt i alla fall! Vi strosade omkring, eller nej det gjorde vi inte, vi gick en jävla massa. Men fördelen med att gå överallt är att man ser så otroligt mycket, plus att man får stanna på Starbucks ibland eller ta en glass - bara så där! Arkitekturen i Barcelona är fantastisk och det finns så mycket att göra.


"Den-obligatoriska-bilden-genom-fönstret"


Första dagen på plats. Vi landade sent på fredag kvällen så då blev det bara middag på en restaurang i närheten av lägenheten, men jag ska inte klaga för vi hade La Segrada Familia som utsikt.Casa Batlló. vi gick aldrig in men allt Gaudi har gjort tycker jag är värt ett besök! Vi besökte La Pedrera som inte ligger långt bort från Batlló och La Segrada Familia har jag varit inne i tidigare, men om tiden hade tillåtit skulle jag helt klart ha trotsat köerna för ännu ett besök. Det är så vackert.Dag två gick vi till Park Guell, också ett av Gaudis verk. Det var sol, klarblå himmel och perfekt väder! Det var egentligen inte tänkt att bli en park utan ett fancy bostadsområde, men så blev det inte och "tur" är det. En av de bästa utsikterna över Barcelona kan man väl säga finns här.


Sen traskade vi vidare i det fina vädret, genom Triumfbågen och ner mot stranden, på vägen blev det några pauser och välförtjänta "lapa i dig så mycket sol du bara kan stunder".
Sen gick vi hem, något möra i benen, med solvarma kinder och verkligen solksken i blick. Så denna bild på Columbus får avsluta dag två, och denna bildvisning. Men jag vill ju dela med mig av så mycket jag bara kan, därför kommer bilder från dag 3 & 4 upp inom kort.
Natti natt!

Last Nite

2012-03-24

 

 


Kontraster!

2012-03-23
Konstrasten mellan att äta frukost i Barcelona och i köket på Bäckis är stor.
Jag har inte samma utsikt, inte samma saker att äta och jag har inte samma sällskap. Nu sitter jag själv i köket, knaprar på några finn crisp och dricker mjölk, men jag har i alla fall fint väder.
Ensamheten som jag annars trivs väldigt bra med blir extra påtaglig när man återigen har bott och levt med mor och far, plus Amanda, i x-antal dygn. Jag vet inte hur många gånger jag lyckades tröttna på mina föräldrar nu när vi var iväg, men jag kom också på hur mycket de betyder för mig.
Jag har väldigt många känslor i min inte så lilla kropp, men jag är dålig på att visa dem, de behöver oftast lockas fram.

Nu ska jag försöka sluta vara blödig, har under morgonen städat och lyckats smita in på Petras tvättid så nu är mina maskiner snart klara, och det underlättar ju så klart att skingra tankarna lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en härlig eftermiddag i skolan...

Grattis pappa!

2012-03-20
Idag fyller min kära far år, han fyller gubbe!
Så idag säger vi alla GRAAATTIS
ser ni likheten?

2012-03-19Är vi lika eller är vi lika?
Sen var jag tvungen att bryta denna uppenbarelse, så - jag tittade åt ett annat håll.


(skyll inte på mig för att färgåtergivningen är bajs, det är inte mitt fel!)

Hälsar hej till mina kamrater, från Barcelona.

2012-03-18

hej kamrater

2012-03-08
Oh! Äntligen är den här dagen till enda!
EFter två timmar på tentan började det klia i benen, precis som alla andra gånger, folk börjar skruva på sig och den enda tanken som jag hör riktigt klart och tydligt i huvudet är "SKYNDA! jag vill inte vara kvar här längre!". Jag har ingen förståelse för dem som har med sig mat, tre flaskor vatten och två kilo godis till en tenta, vad gör dom hela tiden? De sitter ju oftast kvar till typ 18, men skriver de verkligen effektivt under tiden?
För att jag ska kunna sitta så länge måste det verkligen krävas. NEVER - det går emot min natur. Snabbt in, snabbt ut - det är mer min tentamelodi.
Men, jag tror i alla fall att det gick bra, helt okej, hyfsat. Hoppas att det räcker till ett godkänt, det måste det göra.

Nu ska jag sova. Har skrivit lite olika förslag på text till min projektgrupp, en kort text som ska beskriva en affisch vi har gjort (som jag för övrigt måste visa) som ska skickas in imorgon. Plus att jag har skrivit på en uppgift om storytelling, det gick bra tills jag skulle komma på ett bra slut. Tror inte att mitt alternativa slut kommer uppskattas så mycket "Sen dog alla." så jag får nog suga på den karamellen till imorgon.

Ser man att jag är trött? Det var en retorisk fråga som inte kräver något svar.

mitt ben ser ju gigantiskt ut.. men, det är bara en petites som inte förtjänar någon uppmärksamhet! titta på mitt fina hår istället.

idag. idag är det torsdag. idag är det dags för tenta.

2012-03-08
Och hur känns det då?
- jorå, det känns kanon! Har aldrig varit så här laddad tidigare.
Nej det stämmer inte. Vi har tenta i immaterialrätt, upphovsrätt, mönsterrätt och såna saker, och det är svårt. Jag tycker om vår föreläsare - en gammal mysig gubbe, men han är inte så bra och just därför blir jag så kluven... Det känns inte som att föreläsningarna inte har gett så mycket.

Men jag ska försöka, kolla ordentligt i lagsamlingen, och försöka fokusera.
Önska mig lycka till.

Tenta-p

2012-03-06
Hej kamrater!

Jag sitter hemma hos Emma i Linkköping nu. Vi pluggar till tentan, eller vi försöker, dricker kaffe och pillar på varsin rapport. En snabb update av en förvirrad Nina. Vi hörs senare i veckan istället.


bilden är stulen från Emma, men i like it so much!

Nattamat för tanken

2012-03-04

Tankens förvillande kraft är häftig.
Jag kommer ihåg att jag igår kväll började tänka på hur torrt och slitet mitt hår är, två minuter senare är jag inne på helt andra spår och tänker på att man egentligen inte är säker bara för att man är i plural.
Sin singularitet utstrålar någonting, ibland något väldigt mäktigt - dock inte så ofta, men bara för att man är fler gör inte alltid någon skillnad och man är därför inte starkare.

Några sekunder senare ser jag en filmfrekvens spelas upp bakom ögonlocken och jag befinner mig i en helt annan värld. Vart vet jag inte, och bryr mig heller inte.
Tankarna om håret är helt borta. Det år fascinerande hur fort och hur långt man kan ta sig endast med hjälp av tanken. Ett av de bästa transportmedlen.


långsam

2012-03-03
som sker eller utförs med ringa hastighet: ~ma rörelser; en ~ rytm; de gick med ~ma steg; ett ~t verkande gift (adv.)

Sitter på jobbet, tiden går långsamt. Det händer ingenting.
Eller, det händer ingenting längre. Jag skulle vilja sova. Vara ute i det fina vädret. Höra fåglarnas kvitter, inte surret från min oerhört sega dator.
Jag har skrivit rapport, läst alla bloggar jag kan komma på, tittat i DN och ätit två kakor. Nu då? Vad ska jag göra nu?

Snart får jag cykla hem. Jag hoppas på att det blir en stund i solen och grillning ute i stugan då. Vi får se. Jag slutar inte hoppas på det.

Att ha en förkärlek till sneakers...

2012-03-02
Det skulle kunna bli min död. Eller i alla fall vara det som skulle kunna förinta mig. Om jag följde mitt hjärta till punkt och pricka skulle jag sitta här med tusentals par skor, utan pengar. Jag skulle vara nöjd. Men fattig.


nike & adidas


converse/mariemekko & converse


vans


adidas & converse

Nu måste jag rycka upp mig oh försöka ta mig ur sängen. Om en halvtimme kommer en av mina projektgrupper hit, vi ska försöka få någonting gjort och förändra frmtiden fär Hageby Centrum, önska oss lycka till. Vi behöver det.

God afton kamrater

2012-03-01
Jag skulle ha sovit tidigt ikväll, med betoning på tidigt. Jag kommer inte lyckas med det. Men till den meningen kan jag addera ett ord, ordet är "relativt". Då känns det lite mer verklighetsförankrat.

Workshopen idag, ja vad ska man säga, var den givande? Rolig? Häftig? Asball? Nja det var den inte, men givande var den absolut! Det kändes som att timmarna bara sprang iväg, och allting vi gör som man på något sätt kan koppla till senare eventuella arbetsroller och situationer är alltid roliga att prova på.
Jag är faktiskt rätt glad att jag ställde upp, så för det tackar jag Johan och Johan.

Nu har jag ont i ryggen för att jag ligger alldeles för konstigt i sängen, men innan jag postar och loggar ut måste jag tacka för kommentarerna på tidigare inlägg och fråga "Snygg"? ni skojar väl? Men tack för det också, ska börja lägga upp fler egobilder med lite konstiga grimaser. (som typ den här?) Ser ni förresten att jag har borstat håret idag?


WORKSHOOOP!

2012-03-01
Ska snart bege mig mot skolan, vi ska leka reklamare idag... Vi har workshop med Markus reklambyrå från Linköpping. Det var frivilligt, jag blev tillfrågad av två pojkar i min projektgrupp, jag sa: ehh... okejrå. Så, nu är jag på!
Vi får se hur det går, och framförallt vad det är för nåt vi ska göra.
Håll tummarna!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus