Om och om och om igen...

2010-06-28

Just nu

2010-06-28

Armand M.myspace.
Trött.
Kliande hårbotten.
Svettig.
Rätt nöjd.

Måste duscha!


Give me fire!

2010-06-27

Jag börjar jobba imorgon, om 9 timmar och 21 minuter. Pengarpengarpengar!
Men ack så skönt det har varit med några veckors ledighet efter skolan.
Nu ska jag kolla lite fotboll. Igen.

Hallå, vafan!

2010-06-26
Okej, jag, en av alla världens "small people" säger nu mitt.
Jag trodde inte att det kunde bli så mycket värre, att man kunde misslyckas ännu mer, men det var tydligen möjligt.
BP up my ass, vilka jävla bonnläppar!

Svanberg, är det inte dags att försöka göra rätt för sig, anstränga sig lite så att skadan inte bara blir större?
Kryp in i grottan igen. Och stanna där en stund.

Den här tiden på året brukar bli lite ångestladdad.

2010-06-24
Reorna börjar lite smått, en del butiker och kedjor har redan startat. Det är inte bra. Jag har inga pengar, därav ångesten, eller det är ett väldigt starkt ord. Men ni fattar. Vilken tur att jag inte hittade så mycket då!




SAker och ting brukar vara snea i lite äldre hus.

2010-06-23
Tralalal! Onsdag, och bara några lediga dagar kvar. Läger är under kontroll, försöker att inte tänka på så mycket annat än sol, mat och glass.
Idag har jag chillat med Fredrika på stan, druckit cola och ätit lite glass^^ Sen fick det bli ett litet besök hos arbetsförmedlingen. Det var roligt vill jag lova! Men nu är det gjort.

Ikväll få vi ser vad som händer, med vem det händer och vart. Himmlen är totalt klarblå utanför mitt fönster, där avslöjade jag mig, jag ligger inne. Inne på min säng, måste gå ut en sväng. I alla fall en stund innan maten. Eller ska jag fortsätta kolla på englandsmatchen, det är ju ändå lite spännande...

Okej, jag skrev fel!

2010-06-22
Elsas Mode heter ju boken. Inte värld, åhhh...



Sen kan jag inte riktigt förstå varför det är just den här bilden på framsidan. Varför?

Sommarnöje

2010-06-22
Ett av mina sommarnöjen är att läsa.
Igår var jag och mamma på coop och då passade vi på att köpa några nya böcker, det är bra när de ligger i en stor korg med en lapp "3 för 99" då är det klart att man köper.
En av böckerna som köptes var Elsas Värld av Sofi Fahrman, jag började läsa typ när vi kom hem och runt 01.12 var den utläst, men den var fan inte så bra. Jag skulle också kunna skriva en sån bok, fast då skulle jag nog inte nämna mig själv i boken, och inte heller återspegla mitt eget liv.
Nej, nu fortsätter jag med Skuggorna och regnet istället. Nesser, är min Gud.

Jaa!

2010-06-21
När man får veta sånt här blir man fan glad! Den svenska björnstammen finns ÄNTLIGEN på Spotify. Hundratusentals dagar försent. Att man ska behöva vänta så jävla länge.
Aja, jag blev i alla fall väldigt glad när jag, sittandes i mitt jasmindoftande rum och med mitt mobila bredband, såg nyheten. Nice!

Och pappa, tack för kommentarerna på tidigare inlägg, det var snällt av dig... ;)

Tack Johan, jag kan nu se min framtid klar och tydlig!

2010-06-21

Okej

2010-06-20
Ibland blir det verkligen inte som hade tänkt sig, det slutar inte alltid som man hade planerat själv. Eller inte planerat, men tänkt. Ska man bara acceptera det då? Det behöver inte betyda någonting, eller så gör det det. Vem vet.
Den här kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt i alla fall, men vad hade jag tänkt egentligen, inte mycket. Så det gör ju inte mycket alls, i stan är jag i alla fall. Har varit i stugan några nätter, igår var det ju kalas i Huskvarna och idag har jag varit med gudmor och Lars i Sthlm. Det var trevligt. Nu har Elfenbenskusten gjort sitt första mål i matchen mot Brasilien, 3-1, medan Armand sjunger på myspace. Jag blev precis själv med mina tankar om både det ena och det andra. Det är nu man kan sväva iväg, formulera olika beskrivningar och små berättelser i huvudet som ingen någonsin kommer att få höra. De är mina, bara mina. Det är nu de knuffas på tv och mina tankar är snabbt framme och nosar på nästa ämnen och spår.
Men ibland blir det bara för mycket. Det är då man gör som domaren precis gjorde, man delar ut gula kort åt höger och vänster.

Magnum mini & Tyskland - Serbien

2010-06-18


Angående imorgon, är det för tråkigt med en blommig trikåkjol?

Tycker verligen inte att det känns som fredag.

2010-06-18
Imorgon är det 85års kalas i Huskvarna och jag ligger i min säng och funderar på vad man ska ha på sig.
Hade först planer på att ha en blåblommig klänning, men den funkar inte längre. Jag har bränt mig på bröstet och det ser förjävligt (!) ut. Eller bränd är kanske att ta i men det är en röd rand längs kanten där mitt linne slutade. Randen bildar liksom en kvadrat, då kan man ju inte ha en V-ringad klänning. Det funkar bara inte.

Man vill ju heller inte anses ha för tråkiga kläder på sig vid ett sånt här tillfälle. Egentligen är det inte så speciellt, i alla fall om man jämför med typ nobelfesten, så jag ska inte ta balklänningen. Den har jag inte visat kom jag på! Får göra det. Ska leta fram en bild.



Jahap, nu har jag letat igenom hela min garderob och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.
Alltid detta problem. Jobbigt att leva i ett i-land ibland.

Nej, nu ska jag gå ut i köket och joina Jules som sitter vid matbordet och sjunger. Han envisas med att sjunga ALLA låtar från sin senate skiva, om och om igen. Jag låter honom hållas, vill inte att han ska ta illa upp eller bli putt. Han är så söt så det ska nog gå bra.

Btw amigos

2010-06-17
Det ligger ett "evenemang" på fb.
Kolla det.


Tja!

2010-06-17
Oj, det känns som att det är så mycket som har hänt nu under de senaste veckorna. Vet inte om jag själv har hunnit med riktigt. Känns lite konstigt, fast just nu känns det bra, som ett vanligt sommarlov typ. Fast alla de andra känslorna kommer väl sen, när det börjar kännas mer verkligt.
Men jag har haft jävligt kul! Väldigt roligt har det varit, behöver bara ta in allting och sortera lite.
Trött är jag och med förkylning ger sig aldrig. Efter min penicillinkur var jag bra i någon vecka, nu är allting tillbaka igen. Ja förutom febern och det är jag glad över. Men fyfan asså!

Vi hörs snart, jag lovar!

NICE!

2010-06-12
Vilken dag det var igår! Helt underbart.
Nu ligger jag i soffan, kollar meningslösa youtube-klipp. Tänker på gårdagen. Äter chips. Njuter av ensamheten.
Bäst att ta tillvara på stunden.

Nu ska jag och Jappen sova.

2010-06-10


Ni får följa mig via Twitter imorgon!

Hääh!

2010-06-10
Kom hem för bara en liten stund sen.
Måste äta.
Måste duscha. Tvätta håret. Raka benen.
Måste fixa och trixa.
Måste sova.
Sova.
Sova.
Måste komma ihåg mössan. Får inte glömma mössan!

STUUUUUUUDENTEN!
Det börjar nästan kännas verkligt nu.
Nästan.

Vi fixade vårt flak i dag, och fyfan vad vi kommer äga ALLA! Bilder kommer later.

JAAAAAA!!!!

2010-06-09
Nu måste jag ju uppdatera min playlist för Arvika!
OSKAR KOMMER! MAdde är du säker på att du inte ska med????

Jag drömde...

2010-06-08
Jag drömde om en varm försommardag. Solen stod lågt på himlen och vi hade följt dess vandring under hela dagen. Det var torrt och när vi gick från havet in i skogen tändes en gnista. De första lågorna uppenbarade sig och hettan kryddade färden mot bilen, med allt vårt pick och pack.

En helt vanlig söndag i gamla hederliga Nypan.

2010-06-07







Åhh så mysigt!

2010-06-06
Veckan är snart slut, men ack vilken trevlig dag!
Dagen började med en stund i solen på gården till en verkstad, flotten skulle göras klar och allt som hör till. Den skulle sedan upp på flaket till en bil och köras iväg till ån. Flottracet stod näst på schemat och folket var taggat. Sjävla racet tog cirkus en kvart men roligt var det i alla fall!
Snacka om att vi hade tur med vädret, jag följde den otroligt snygga flottens färd genom ån med kameran i högsta hugg, bilderna blev inte så bra men skit samma.

Efter racet åkte vi tillbaka till verkstaden, bilarna skiljdes och vi möttes senare utanför Tempo och sedan styrde vi kosan mot Stendörren. Det var fint! Sol, värme och muppiga (!) människor.
På vägen hem slog det mig att det här har helt klart varit min bästa söndag på väldigt många år. Ingen ångest, typ ingen skola kvar och vädret var toppen. Bilen susade fram genom skogarna, solens strålar bröt sig igenom trädkronorna och ner mellan stammarna. Hästarna betade i blommiga hagar och fåren med sin lamm vandrade långsamt runt och buffade lite på varandra. Musiken på radion sög, jag var trött och förväntasfull och vi skrattade åt allting men egentligen åt ingenting.

dance, dance, daaaaaaaance! Eller ja i väntan...

2010-06-05















Frågade du om jag hade ont i fötterna? Hehe, svar ja!

Det här är nog bäsya stunden på hela dan.

2010-06-05
Ligger i sängen och redigerar lite bilder från igår. De kommer upp här om en stund.
Jag har egentligen inte tid för det här för snart kommer pappa och då ska vi fara iväg. Hämta farmor och farfar på Arlanda.

MEN! Bilderna på Mando håller jag på lite. Vet inte när jag ska lägga upp dem på bloggen, kanske vil ha dem för mig själv?
Ni kan ju bara gissa vilka jag lyssnar på just nu.
Nu ska jag fortsätta i en liten stund till!

Jag kan väl bjuda på en bild...

2010-06-05

ALLA SNYGGA KILLAR FINNS I STHLM!

2010-06-05
Oooooh vilken fredag!
Kom hem för några minuter sen, nu sitter jag här med två varma mackor, nachos och ett feting stort glas vatten!
Så jäkla nice.
För några timmar sedan stod man framför Grönans scen och hoppade av sig lite till tonerna av Mando Diao. Det mina vänner var fucking awesome!
Och även fast jag gick upp tidigt imorse och sov dåligt under natten så känner jag mig ändå ganska pigg, det är nåt med bra musik asså. Blev rätt så sugen på Arvika nu, därför laddar jag med min spellista. Den är fet.
Eller så är det alla snygga killar i Stockholms innerstad som får mig lite fräschare i sinnet.

Det här suger ju en aning.

2010-06-03
Första gången jag vaknade i natt, eller ska man säga i morse (?) var runt 06.07. Det var inte kul!
03.30 kom jag nämligen hem och kom mig väl i säng någon gång efter fyra efter att ha kämpat med att få bort mascaran. Det gick inte så bra... Usch vad jag har sovit dåligt! Jag ligger bara och vrider och vänder på mig och tankarna snurrar runt som värsta orkanen i huvudet. Några tankar väljer man ut för att de känns lite mer speciella än andra, nån som man fastnar för och så spinner man vidare. Men efter bara något ögonblick är man ännu en gång ute på jakt efter nya intressanta saker. Typiskt.
Det var roligt igår, det var massa vita lakan överallt, och människor! Men sen blev det rätt kallt när man skulle gå hem, det mysiga var att det då började ljusna och fåglarna höll mig sällskap.
Nu ska jag tvätta mitt hår som står rakt upp mitt på huvudet och ligger slickat på vänster halva. Och då menar jag slickat. Andra halvan av huvudet är lite mer edgy och har valt att också den stå rakt ut. Ibland älskar jag bara mitt hår!

Onsdag - ingen skola 2!

2010-06-02


Nu har jag varit ute några timmar, mysigt!
Men nu är det dags för förberedelserna inför kvällen
So long

Onsdag - ingen skola!

2010-06-02
Nu blir det en snabb sväng på stan och sen blir det så klart en stund i solen innan man börjar med allt annat.

Hur fan gör man det här?

2010-06-01

Och vad ska man gör nu?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus