Haha det här tycker jag är lite roligt.

Jag har följt Mtv's serie the Hills nästan slaviskt. Vet allt som har hänt serien igenom, kollat på alla säsonger flera gånger om. Har sett och verkligen lagt märke till förändringen som seriens deltagare har gått igenom. Detta är ingen serie där man måste se varje avsnitt eller tänka för att man ska förstå. Det handlar om några ungdomar som bor och och lever livet i Los Angeles. De solar, pratar skit, äter på restaurang vid alla måltider 24/7, festar och shoppar.
Det finns en människa som heter Heidi, hon är blond, lever verkligen drömmen och är tillsammans med en kille som heter Spencer. Ingen tycker om honom, hans kompisar har övergett honom och den enda han har är Heidi. Han har gjort så att Heidis bästa kompis har försvunnit ur hennes liv och nästan gjort så att hon fått sparken, han är dryg mot hennes mamma och han är allmänt helt jävla störd. Heidi älskar honom och fortsätter att acceptera hans beteende och leva med honom. Undrar om hon står ut med honom endast för att hans bankkonto håller på och svämmar över...?
Här kommer vi till poängen.
Innan serien började så var Heidi en sprallig tjej från Colorado, hon hade många kompisar och såg ut som vilken tjej som helst...

Det har det nu blivit ändring på, hemstaden har hon ju nu som sagt bytt ut, sin kristna bakgrund spelar längre inte lika stor roll och operationerna hon gjort under de senaste åren är inte så odiskreta som hon kanske vill att de ska vara...

Hon har nu vikt ut sig för Playboy, gift sig med mannen som inte har bidragit med så många positiva saker till hennes liv och släppt en skiva.
Skivan suger!
Hon kan inte sjunga. Låtarna är b, låter som någonting från 90-talet och texterna är så dåliga att man nästan skäms.
Namnet som hon lade till när hon gifte sig är Pratt, hennes nuvarande mans efternamn.
Under spotify-listan med hennes låtar står det "2010 Pratt Productions, LLC"
Blir man förvånad?

HAHA, nej det blir man verkligen inte! Det där var bara den sista pusselbiten man behövde för att kunna lista ut hur HON kunde ha släppt och spelat in en HEL skiva.

Det här är nog den finaste rextraden i hela låten "Come eat my panties off of me / Do whatever you feel comes naturally."

"The newest single from Heidi Montag is called "I'll Do It." We don't even want to know what it is."
- Sagt av the Hollywood Gossip.

Kommentarer

Vill du kommentera? Gör det här:

Namn
Minns mig?

@email

Bloggen din

Kommentar

Trackback
RSS 2.0