ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.

Jag har kollat på film idag. Igår väntade jag och åkte bil med ett par uttråkade pojkar.
Idag såg jag Brothers, den var väldigt bra, och It' complicated. Nu vill jag se 127 Hours och Eat Pray Love, mestadels för att det är regissören från Nip/Tuck som gjort den. Sen skulle det vara väldigt roligt att få titta på Hitta Nemo. Glömde helt bort den när vi var och hyrde film.

Min helg har varit bra! Lite allt möjligt har hänt, faktiskt.
Fredag: Shopping. Utgång, shots och dans som nu är förevigad på vimmelbilder...

Lördag: Promenad med mamma, hyrde film och köpte mini-biskvier som vi sedan tog med hem till moster där en av mina kusiner gömde sig. Gick hem, kollade på tv och gick sedan för att möta upp MALIN. Det blev en kaffe på stan och snack tills de släckte lamporna. Åktur runt heeeeela Nyköping med hårda slag i bilen, fettfläckar på rutorna och rätt dålig musik (ta inte illa upp nu, det var väldigt trevligt!)

Söndag: Sväng till stugan, såg två svanar där. WOW. Åkte hem, kollade på film och sen såg vi ännu en film. Nu ska jag sova efter att jag har lyssnat klart på den här låten.


All day love, kommer fortfarande ihåg första gången jag hörde den låten. Så fint det var! Helt stört. Det var under konserten inför Viktorias och Daniels bröllop. Någon riktig tönt hade precis spelat en tråkig låt, mamma säger "Jaha, vem kommer nu då..." lite så där smått uttråkad. Jag svarar "Det är väl någon annan mupp" så fort jag ser honom, den nästa artisten, säger jag "Min mupp!!" och brister ut i världens störtsa leende. Han spelade låten och jag grät. Jag fukkin grät när jag såg honom på tv. Det är jag det, Nina, i mitt alldeles egna nötskal.

Kommentarer
Postat av: Madz

hihi såg bilden, haaaawt babes!

2010-10-25 @ 01:52:57
Postat av: Anonym

Det är så bra att tvn finns. :D

Föresten, vad tycker du om min blogg? Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)

2010-10-25 @ 18:46:18
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är mysigast :D

2010-10-26 @ 15:07:08
URL: http://malinforsblom.blogg.se/

Vill du kommentera? Gör det här:

Namn
Minns mig?

@email

Bloggen din

Kommentar

Trackback
RSS 2.0